Napovednik za indijski akcijski film Baaghi 3 je tako bizarno zabaven in impresiven, da si ga je treba pogledati vsaj dvakrat

Morda se kakšen nepoznavalec sploh ne zaveda, da obstaja indijska scena Bollywood, katera nam redno servira izdelke, ob katerih se zahodno občinstvo samo drži za glavo in nejeverno odkimava ob videnih posnetkih.

Sam lahko priznam, da si do sedaj nisem ogledal še niti enega takega Bollywood izdelka, a zelo rad pogledam kakšen izseček iz filmov, ki prikaže kako naravnost nori so lahko indijski ustvarjalci akcijskih filmov.

Navadno njihovi produkti vsebujejo nekega slaboritneža, ki lahko sam obračuna s celo goro nepridipravov, zraven pa ob bogati podpori CGI učinkov izvaja vratolomne pretepaške poteze, ki se jih ne bi sramoval niti kakšen Marvelov heroj. Priznati je treba, da posebni učinki niso slabi in filmi so daleč od tega, da bi izgledali poceni. Le zgodba in celoten scenarij je prava moška fantazija na steroidih, ki jo je nekdo posnel na kamero in zabrisal na kino platna.

Takšen izdelek je tudi Baaghi 3, ki je par dni nazaj dobil nov napovednik. To je očitno že tretji del franšize, ki zacementiral igralca Tiger Shroffa kot pravo zvezdo Bollywood scene, sledi pa predhodnikoma Baaghi: Rebels in Love in Baaghi 2, ki preprosto nima podnaslova. Vsi trije deli so izšli v roku štirih let in so očitno pravi hit na blagajnah. Drugi del je imel recimo proračuna samo 8 milijonov dolarjev, v kinih pa je zaslužil 36 milijonov.

Zakaj se sploh gre v zgodbi vam ne bom razlagal. Če vas res zanima, si lahko povzetek preberete na Wikipediji, mene je začelo kljuvati v glavi po samo parih vrsticah prebranega scenarija.

Raje si oglejte napovednik, v kateremu ne manjka akcije, pretepanja, eksplozij in dretja “Ronnie!”. Naš heroj ima očitno brata, ki se vedno znajde v težavah in ne pozna mobilnega telefona, ampak se raje na ves glas dere njegovo ime. Nato Ronnie priteče kot Flash in ga reši pred slabimi fanti. Mimogrede, Flash ni edini superheroj, ki je tu vreden omembe, saj Ronnie v enemu kadru prime ščit, ki je bil izruvan iz helikopterja in ga uporabi kot Stotnik Amerika. Konec pa je prava poslastica in ob njega ugledu se mi je instanto izrisal radiator na trebuhu in sončna očala na glavi.

Napovednika ob ogledu kar noče biti konec in je dolg skoraj 4 minute.

Baaghi 3 izide naslednji mesec, 6. marca.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime