Dolgčas? Udeleži se naše serije ONLINE turnirjev Lockdown!

Nekaj dni nazaj smo objavili serijo turnirjev Lockdown, ki bo poskušala malce razbiti monotonost bivanja med štirimi stenami, ki je danes zadela vsakega državljana naše preljube državice. Občinstvo je lahko glasovalo za svoje priljubljene naslove in zmagovalna igra bi na koncu postala tista, iz katere bi izpeljali turnir.

Odziv je bil ogromen in na koncu so bili rezultati precej izenačeni. Zato smo odločili, da izpeljemo turnir iz skorajda vseh naslovov, tako da bodo na koncu zadovoljni vsi, zraven pa bomo podelili še za 1231 € materialnih nagrad.

Prvo tekmovanje bo izpeljano v igri GTA 5, pri njem pa nam bo pomagalo društvo SloCity RP, ki drži največji strežnik v Sloveniji za takšno igranje. Kako točno bo potekalo tekmovanje, se lahko pregledate v spodnjemu posnetku.

Nekaj dni kasneje, 28.3., bo na vrsti ekipni spopad v igri Rainbow Six: Siege. Igralci se bodo spopadli v načinu 5v5, za prijavo in igranje pa kliknite na naslednjo povezavo.

Dan kasneje, 29.3., sledi streljanje v najnovejši igri na celotnem seznamu. Seveda govorim o Call of Duty Warzone, ki je bila mimogrede najbolj glasovana igra. Igralo se bo v načinu 3v3 Warzone, več informacij pa lahko najdete tule.

Sledi malce pavze, nato pa se bomo 1.4. preizkusili v volaniziranju igre Assetto Corsa Competizione. Dirkači za prijavo in pravila obiščite sledečo povezavo.

2.4. je končno dan za Fortnite, ki v Sloveniji še vedno drži veliko igralcev. Ta ima trenutno že 32 prijavljenih ekip, tako da pohitite s prijavo, preden ne zmanjka prostih mest. Igranje bo mogoče samo na PC-ju, saj se bo potrebno povezati s programom Mayhem, ki za zdaj drugih platform ne podpira.

Za zaključek bomo postregli z dvema legendama. 4.4. bo izveden turnir iz igre Counter-Strike: Global Offensive, kjer se bo igralo 5v5 – prijava vas čaka tule. 5.4. pa se bo zabava zaključila s tekmovanjem iz igre League of Legends. Tekmovalo se bo na EU West, vse informacije pa vas čakajo tule.

Udeležba in tekmovanje je povsem brezplačno, tako da za sodelovanje ne potrebujete drugega kot dobro voljo in uigrano ekipo. Vse informacije glede vseh iger lahko najdete na naši uradni strani.

Pri organizaciji je ogromno pripomoglo društvo StageOne gaming bara, zahvaljujemo pa se tudi partnerjem UVI Chair, Crucial in Logitech.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime