Popularni kripto trgovec začel močno vlagati v novo kriptovaluto na Binance menjalnici

Altcoin Psycho je kripto trgovec, ki ve o čem govori. To nakazuje njegov Twitter profil, ki se ponaša s kar 145k sledilci in vsi ti ljudje pridno spremljajo njegove besede in nasvete. Pred kratkim so njegovi sledilci zopet začeli hitro vlagati svoja sredstva, saj je napovedal novo zanimivo kriptovaluto na spletni menjalnici Binance.

Ta analitik se je enkrat že dokazal v preteklosti, saj je februarja letos napovedal vzpon Akash Networka (AKT), ki je v bistvu decentralizirana oblačna storitev. Napovedal je njen meteorski vzpon med top 50 projektov in od njegove napovedi dalje je AKT-ova vrednost res narasla in to za kar 100 %.

Psycho je sedaj svoje oči uprl v novo kriptovaluto Swirl Cash (SWIRL), ki živi samo na menjalnici Binance Smart Chain (BSC). To menjalnico smo že večkrat priporočili tudi mi, zato vsakemu, ki se razmišlja o vlaganju denarja v kriptovalute, priporočamo registracijo, ki je hitra in neboleča.

kripto

Altcoin Psycho pravi, da mu je Swirl zanimiv predvsem zaradi tega, da ima ekipa za njim že produkt, tako da valuta ne temelji na whitepaperju. Zapisal je še, da za Swirl vidi lepo prihodnost in to se je nato tudi uresničilo.

Od njegove napovedi je namreč Swirl splezal iz 1,55 $ na kar 6,51 $, kar je pametnim investitorjem prineslo kar 320 % dobiček. Od takrat je vrednost malce padla in se je sedaj ustalila pri 5,2 $.

Morate pa se zavedati, da tovrstni “vplivneži” v nekaterih primerih sami povzročijo rast cene, kar je v svetu poznano tudi kot “pump & dump”. Zato morate biti pri investicijah v manj poznane kovance, z majhno tržno kapitalizacijo, sila previdni, kajti kakor ekstremno hitro cena naraste, lahko kasneje tudi pade. Ceno različnih kovancev lahko preverite tudi na naši spletni strani, pod zavihkom kriptovalute.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!