Kripto borza Binance vsem novim uporabnikom ponuja denarne nagrade

Ena največjih kripto menjalnic Binance te dni za vse tiste uporabnike, ki jih svet kripta sicer zanima, a se bojijo v njega dokončno spustiti, zelo gostoljubno dobrodošlico, ki iz enačbe vzame nekaj tveganja in v zameno ponudi lep denarni izkupiček.

Vse se vrti okoli tedenskega izziva, ki se na Binance strani imenujejo “Opravila”, ob uspešno opravljenih nalogah pa vam bo Binance ponudil vavčerje, ki jih lahko nato zamenjate za denar. Registracijo je treba opraviti preko sledeče povezave (klikni me), zadeva pa je na voljo novim uporabnikom.

binance

Za opravljanje izzivov boste morali naprej primorani v registracijo, ki pa zahteva kar nekaj korakov. Poleg klasične registracije preko e-poštnega naslova boste zaradi EU zakonodaje primorani v potrditev svoje identitete. To pomeni slikanje sprednjega in zadnjega dela dokumenta, zajemanje sebka preko kamere in potrditev domačega naslova. Slednje lahko naredite tako, da preprosto slikate kakšen račun ali pa bančni izpisek, kjer je poleg vašega imena zapisan tudi kraj bivanja, ki se mora ujemati z osebno izkaznico. Dokončno potrditev boste nato prejeli preko e-pošte in spravite se lahko na opravljanje izzivov.

Do teh skočite na ikono profila, nato pa izberete možnost “središče za opravila”, enak postopek pa vas čaka tudi v aplikaciji za telefone.

V centru za opravila boste nato naleteli na različne naloge, te pa se bodo prilagajale trenutnim zahtevam trga. Vsaka od teh nalog ima tudi podrobno razložena navodila, tako da ni strahu, da bi se preveč zapletli v razne neznane žargone kripto sveta.

Nagrade sicer iz vas ne bodo naredile kripto milijonarja, a vedno je lepo videti, ko ste za kakšno delo nagrajeni. Sprva boste prejeli 3 naloge, te pa morate pridobiti v roku sedmih dni in tako si boste na račun prislužili lepih in okroglih 50 dolarjev.

Več o opravilih si lahko preberete tudi na uradni strani, ki je zdaj lepo prevedena tudi v naš domač jezik.

Vaša reakcija na članek?

BoriSe
BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

1 KOMENTAR

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime