Petkov lajv

Kaj točno je Petkov lajv? Gre se za serijo posnetkov, kjer bomo v živo, preko našega YouTube kanala, vsak drugi petek predstavljali zanimive igračke iz IT sveta! In to še ni vse, saj bodo vsi izdelki na voljo za ogled in otip, vse kar morate narediti je, da se ustavite na naši lokaciji, nam potrkate na vrata in že drug dan se boste lahko pred kolegi hvalili glede svojega unikatnega doživetja!

Brnčičeva ulica 13, LJ - Črnuče

Pisarna 40, spletna trgovina EIGREsi

Prenos v živo na Youtubu!

Za vse, ki ne morejo priti osebno :)

Na voljo za vprašanja

Na lokaciji in na prenosu v živo!

Prenos v živo po potekal na našem YouTube kanalu zato priporočamo, da se nanj naročite in omogočite obvestila (zvonček ikona). Na ta način prenosa ne boste nikoli zamudili! 

#1 RTX 2060 in Metro Exodus - Petek 15.2. ob 16:00!

Za prvo oddajo smo izbrali zanimivo kombinacijo. Pridobili smo si namreč težko pričakovano grafično kartico GeForce RTX 2060, ki je za mnoge končno kartica, ki bo našla pot do mnogo uporabnikov, predvsem zaradi svoje normalne cene. Odločili smo se, da jo podvržemo testom v različnih igrah, med njimi pa bomo preizkusili prav tako težko pričakovani Metro Exodus! Ta nam je še posebej privlačen, saj bomo vendarle dobili še eno igro (poleg Battlefield V), ki bo podpirala ray tracing učinke!

Kot videno na lajvu!

Spodaj se bo predvajal video v živo!

Lajv novice in obvestila

#2 Kmalu - 2.3. ob 16:00

Na koncu prvega lajva bomo najavili naslednjo temo!