ZAKLJUČEN! #GAMING brez izgovorov #2

YouTuberji, VR in Fortnite turnir!

Hvala vsem za obisk in podporo, ekipa GAMINGsi

Rockstar61

YouTuber

#2 TOP YouTuber

JackontheBox

YouTuber

#1 TOP YouTuber

JureTrsanBlond

YouTuber

Povabljen gost

Rok Cobl

Youtuber

#3 TOP Youtuber

Meet & Greet v kinodvorani Cineplexxa

13. oktober je datum, ko bo Gamingsi zopet poskušal premakniti meje igričarskih
dogodkov. Organizirali smo že kar nekaj uspešnih igričarskih turnirjev, za tega pa smo se odločili stvari zapeljati na malce drugačen način.

Tokrat bomo v sodelovanju z Cineplexxom v Kranju najeli celotno dvorano, v njej pa bomo gostili največja imena slovenske igričarske in YouTuberske scene!
Tako vas bodo na enem mestu počakala velika imena kot so JackontheBox, JureTrsanBlond, Rockstar61 in Rok Cobl.

Dogodek bo res nekaj posebnega in svoje priljubljence boste lahko pobližje spoznali, jim segli v roko ter jim postavili kakšno vprašanje.

Vstopnica za dogodek v dvorani vas bo obrala za samo 6€, za to ceno pa boste ob vstopu prejeli vrečko dobrot, kjer vas bodo pričakala razna darilca v vrednosti 10€.

Karta vam bo tudi ponudila možnost, da svojemu idolu zastavite vprašanje, prejeli pa boste tudi avtogram in se seveda s svojim junakom tudi lahko slikali.

Organizirali bomo tudi kviz, kjer vam bomo zastavili vprašanje glede naših gostov in ob pravilnem odgovoru, bo srečnež prejel manjšo nagrado. Poleg tega bomo organizirali še eno nagradno igro, podrobnosti o njej pa boste izvedeli na mestu dogodka.

Dogodek je še vedno igričarski in tudi naši gostje so vsi po vrsti igralci zato bomo med žrebom obiskovalcev dobili nekaj srečnežev, ki se bodo lahko s svojimi idolom pomerili v izbrani igri.

Ste si kdaj zaželeli odigrati rundo igre Fortnite z JureTrsanBlond ali pa JackontheBoxom? Potem je to vaša idealna priložnost!

Razpored dogajanja si lahko preberete na desni strani, s klikom na spodnjo povezavo pa lahko opravite nakup karte.

Pomembno: nakup vstopnice lahko opravite samo preko strani Cineplexx! Rezervacija kart ni možna! Navodila za nakup vstopnice si lahko preberete na sledeči povezavi. Nakup je možen preko kreditne kartice (kjer si lahko izberete tudi sedež), preko Cineplexx bonus kartice ali pa na mestu dogodka.

Časovnica v dvorani

V dvorano lahko vstopite samo z vstopnico

13:45 odprtje Cineplexx dvorane
14:00 prihod YouTuberjev v dvorano
14:15 potek programa v dvorani
15:30 slikanje z oboževalci v dvorani
16:00 odhod iz dvorane

Dogajanje v Cineplexxu prost vstop

Poleg zgoraj omenjenega “Meet&Greet” srečanja, bomo seveda poskrbeli tudi za gaming event, ki se bo prav tako odvil 13.10.2018. Udeležba tega je seveda brezplačna in tudi ta bo naphan z zanimivostmi.

Prav v Cineplexxu se bo odvil finalni del tekmovanja Fortnite King of Slovenia, ki je pred tem potekal online in zabeležil rekordno udeležbo.

Priredili bomo tudi VR turnir iz trenutno najbolj priljubljene VR igre Beat Saber! Tekmovanja se bo lahko udeležil vsak obiskovalec in prav vsak sodelujoči si bo prislužil praktično nagrado, če pa bo tekmovalec osvojil najvišje mesto, si bo s svojimi veščinami prislužil nekaj zelo lepega!

Prisotne bodo tudi PlayStation 4 konzole, kjer bo moč preizkušati najnovejše igre, med katerimi bodo tudi FIFA 19, Call of Duty: Black Ops 4 ter Assassins Creed: Odyssey.

Postavili bomo tudi poseben “photowall”, kjer se bo moč slikati s popularnimi YouTuberji kot so Rockstar61, JureTrsanBlond, Rock Cobl ter JackontheBox. Vsi ti posebni gostje bodo tudi preizkusili VR in PlayStation 4 igre in z malček sreče, boste lahko te slavne junake povabili na dvoboj v vaši priljubljeni igri.

Na dogodku bo mogoče tudi preizkusiti opremo naših partnerjev, saj bodo svoje izdelke na ogled postavili Razer, UVI CHAIR ter Logitech.

Razpored celotnega dogajanja si lahko preberete na desni strani.

 

Časovnica pred dvorano

10:00 odprtje dogodka
10:15 pričetek Fortnite turnirja
11:00 pričetek Beat Saber casual turnirja
13:30 priprava na vstop v dvorano, v dvorano lahko vstopite samo s karto!
16:30 fotografiranje pred dvorano
17:30 igranje iger in druženje
18:00 zaključek dogodka

Igraj

Gamingsi je prvotno igričarska stran zato bodo igre pomben aspekt dogodka. Pripravili bomo gamerske postaje na katerih boste lahko igrali in se zbavali!

Slikaj se

Na dogodku bodo prisotne največje YouTube zvezde, katerim boste lahko segli v roko, jih zaprosili za avtogram ter se z njimi seveda tudi slikali.

Zabavaj se

Glavni namen dogodka je seveda zabava! Igranje iger, slikanje z YouTuberji, preizkus najnovejših izdelkov naših partnerjev, ogled tekmovanja Fortnite...

VR Beat Saber

Skoči v navidezno resničnost, odigraj igro Beat Saber, vpiši svoj rezultat in zmagaj praktično nagrado! Cilj je premagati glavnega urednika Borisa, ki je postavil visoko mejo, kakor se spodobi za pravega gika!

Fortnite turnir

V živo spremljaj zaključne boje velikega slovenskega Fortnite tekmovanja, spoznaj najboljše igralce in navijaj za svojega favorita!

Zabavaj se

Na voljo za testiranje bo vrhunska gaming oprema vodilnih proizvajalcev Razer in Logitech, dodatno pa boste lahko preizkusili tudi UVI CHAIR gaming stole!

Dogodek so omogočili