11.4.2021 – 13:30

Materialne v vrednosti 400 €

Online (igraš doma)

Prijave zaprte turnir je v teku! Spodaj najdete bracket

Pravila:

 • Igrali bomo 5v5
 • Kapetan mora prijaviti ekipo preko spodnjega obrazca
 • Ekipa se mora registrirati tudi na Faceit platformo preko katere bo potekal turnir
 • Kapetan se mora pridružiti Discordu StageOne (klikni me) za lažjo komunikacijo
 • Igrali bomo Single Elimination BO1, finale in polfinale BO3

Turnir bomo odigrali na FACEITu. Celotni turnir bo potekal v sistemu “best of 1”, razen pol-finala in finala, ki bosta “best of 3”. Torej do pol finala, če zmagate 1 igro takoj napredujete v primeru, da izgubite pa izpadete iz turnirja. Prijava poteka preko spodnjega obrazca in nato še preko FACEITa. Navodila za prijavo na FACEIT WOOP! ARENA CS:GO turnir!

 1. Prijavi se v FaceIt preko povezave LOGIN (https://www.faceit.com/en/login). Če še nimate obstoječega računa, se lahko registrirate TUKAJ (https://www.faceit.com/en/signup).
 2. Ko ste prijavljeni v FaceIt USTVARITE SVOJO EKIPO (https://www.faceit.com/en/create-team) in povabite vse svoje soigralce.
 3. Ko imate ustvarjeno ekipo kliknite na povezavo za prijavo na turnir (klikni me). Prijave se zaprejo v nedeljo 11.4.2021 ob 12:00. Vse ekipe, ki ne boste prijavljene do takrat, ne boste mogle igrati turnirja.
 4. V nedeljo 11.4.2021 od 13:30 – 13:45 imajo ekipe na voljo  “check in”, preko katerega kapetani prijavljenih ekip še zadnjič potrdite udeležbo.
 5. Ob 13:30 se začne prva runda igranja. Preden kliknite “PLAY” pod listo ekip morate OBVEZNO imeti zagnano igro CS:GO!
 6. Izključevanje map (map ban) poteka pred začetkom vsake igre, in sicer vsaka ekipa izmenično izključi eno mapo, tista mapa ki ostane se igra.
 7. Na voljo imate 5 pavz (time-out) po 90s na ekipo.
 8. Prva runda je “Knife” runda, kjer kapitan zmagovalne ekipa odloča o strani (CT / T). Zmagovalni kapetan knife runde, v chat okno napiše !stay ali !switch za menjavo strani.
 9. OBVEZNO JE POTREBEN FACEIT ANTI-CHEAT (nameščen in odprt) ki ga dobite na povezavi: https://www.faceit.com/en/anti-cheat

Za tekmovanje CS:GO veljajo FACEIT pravila. Za dodatna vprašanja in predloge smo na voljo na Discordu StageOne v kanalu #cs-go Prenos v živo finala bo potekal 18.4.2021 ob 17:00 na StageOne kanalu (klikni me). Nagrade: – Zabava s celotno ekipo v WOOP! ARENI 25.4.2021 (prvo in drugo mesto), – Materialne nagrade Logitech in UVI v vrednosti 400 €, – Prvi dve ekipi prejeta povabilo na elitno NEST EXPO eSports tekmovanje in VIP karte!

Bracket