Pred dobrim letom smo najavili HOPsi LockDown online turnir, o katerem se govori še danes in zdaj z velikim veseljem najavljamo drugo verzijo, ki bo tokrat uresničena v sodelovanju z WOOP!-om. Zaradi še vedno veljavnih omejitev glede koronavirus krize bomo turnirje tudi tokrat odigrali od doma (online), najboljši igralci pa boste nato povabljeni na drugi offline finale in podelitev v povsem novo odprti center zabave WOOP! ARENA v Ljubljani!

Tokratni turnirji bodo držali malce drugačno in še bolj razburljivo izvedbo finalov. Prvi finali bodo potekali preko spleta, a drugi  se bodo odvili na fizični lokaciji WOOP! ARENE, kjer boste finalisti prvoosebnih iger pomerili v WOOP! Laser Tag areni, finalisti Logitech League of Legends turnirja pa se boste pomerili v WOOP! Escape Roomih. Točke online (finalni rezultat igre) in offline (rezultat iger v WOOP!) nastopov bomo nato sešteli in tako bomo dobili prvake WOOP! ARENA izziva! Glavni partner dogodka je WOOP! ARENA, turnirji in prenos v živo bo izveden v sodelovanju s Stage One eSports.

Časovnica dogodkov:
15.3.2021 – prijave odprte (spodaj več info)
10.4.2021 – Logitech League of Legends 5v5 turnir
11.4.2021 – WOOP! ARENA CS:GO 5v5 turnir
17.4.2021 – WOOP! ARENA Valorant 5v5 turnir
18.4.2021 – WOOP! ARENA Rainbow Six Siege 5v5 turnir + prenos v živo finala Logitech League of Legends (13:00) in WOOP! ARENA CS:GO (17:00)
24.4.2021 – prenos v živo WOOP! Arena Rainbow Six Siege (13:00) in WOOP! ARENA Valorant turnirjev (17:00)
25.4.2021 – WOOP! ARENA offline dogodek za najboljše igralce in Wortexovimi Fortnite izbranci

Nagrade bodo za prvo in drugo uvrščeno ekipo enake:
– Zabava s celotno ekipo v WOOP! ARENI 25.4.2021 (prvo in drugo mesto vsakega turnirja),
– Materialni nagradni sklad je težak 2000 € za vse igre, ki ga bosta zagotovila Logitech in UVI,
– Prvi dve ekipi iz CS:GO, LoL, Valorant in Rainbow Six Siege si bosta izborili mesto na NEST EXPO eSports tekmovanju in VIP karte!

PRENOS V ŽIVO (klikni me):

WOOP! Arena – CS:GO 5v5

WOOP! Arena – Valorant 5v5

LOGITECH – League of Legends 5v5

WOOP! Arena – Rainbow Six Siege 5v5

WOOP! Arena – Fortnite z Wortex-om

Kaj ponuja WOOP! Arena?

V WOOP! ARENI bo na voljo 18 linij interaktivnega bowlinga od enega največjih proizvajalcev bowling stez na svetu – QUBICA AMF. Posebnost novih stez je popolnoma nov koncept igranja, ki je prilagojen novi generaciji igralcev in vključuje najnovejšo tehnologijo HYPER BALL. HYPER BALL predstavlja popolno kombinacijo programske in tehnične rešitve, futurističnega igralnega vmesnika, luči in senzorjev, ki skupaj tvorijo nepozabno izkušnjo bowlinga. Hkrati bowling steze dopolnjuje tudi interaktivna projekcija, ki reagira na bowling kroglo in tako pričara še dodaten, neverjeten občutek. Predstavljajte si, da se krogla premika po klavirskih tipkah, se za njo vali ogenj ali pa se premika pa podlagi, ki nenehno spreminja obliko. Še vedno bo na voljo tudi klasičen način igranja z nadgrajeno grafično podobo in privlačnim vmesnikom, ki se lahko prilagodi tako otrokom oz. družinam kot tistim resnim in izkušenim igralcem bowlinga.

Virtualna resničnost počasi in vztrajno postaja del našega vsakdanjika. Še največji premik pa se je zgodil na področju zabavne industrije. ARENA bo gostila svetovno najbolj popularno, večkrat nagrajeno,  VR izkušnjo nemškega proizvajalca HOLOGATE, podjetja, ki že od leta 2011 razvija naočnikom prilagojene rešitve za kar najboljše doživetje navideznega sveta. V našem repertoarju bomo našli igre kot so Angry Birds, Caption Cook, Zombyte, Das Bot, World of Tanks in številne druge. Na poligonu, ki meri 25m2, se lahko zvrstijo do štirje igralci hkrati, ki se znajdejo v popolnoma novem, intenzivnem svetu kjer lahko igrajo skupaj ali drug proti drugemu.

Sobe pobega oz. t.i. Escape room-i so stalnica preživljanja prostega časa že dlje časa. V WOOP!-u so se jih tokrat lotili malo drugače. Ne samo po količini, saj je na voljo kar 10 različnih sob pobega za različne starostne skupine, temveč tudi po sami zgodbi, ambientu in načinu igranja. Gre za sobe pobega nove generacije, skupaj z več kot 160 ugankami in avtomatičnim sistemom pomoči, ki igralce spremlja ves čas igranja in na podlagi izkoriščenih namigov ustrezno izračuna skupen čas, ki ga je potrebovala posamezna ekipa. Naslovi, ki jih zagotavlja največji ponudnik ESCAPE ROOMOV na svetu GAME OVER so res impresivni in prav vsak bo našel nekaj zase, če ne celo vseh deset. Npr. Jack te Ripper, Lost City of Atlantis, Philosopher Stone, Chocolate Factory, itd…

Še zadnjo atrakcijo pa predstavljata dve LASER TAG areni oz. poligona za skupinsko igro z laserji in res impresivnim igralskim okoljem. Tukaj bodo svoj prostor pod soncem našli prav vsi ljubitelji računalniških iger, ki ure in ure preživijo pri igranju svojih najljubših naslovov kot so Fortnite, Call of Duty, Counter Strike, Rainbow Six Siege itd… Ideja poligona je, da te premakne iz vsakdanjika in da svojo igro odigraš v realno – namišljenem okolju z resničnimi igralci. Na voljo bodo različne oblike igranja od vsem znanih Free for All in Team Deathmatch do Zombie attacka in Capture the Flag. Različnih iger je ogromno in prav vse bodo dvignile nivo adrenalina na najvišjo možno raven. ARENA je zasnovana po ideji APOKALIPSE oz. konec sveta, notri pa se nahajajo različni tabori za vsako od skupin igralcev.  Poleg impresivnega ‘briefinga’ na začetku, ki igralca dobesedno postavi v samo središče igre, sledi še ‘vesting’, kjer se igralci opremijo z najsodobnejšimi laserskimi napravami, nato pa se igra lahko začne. Manjša dvorana je namenjena skupini 8 igralcev, večja pa skupini 12 igralcev. Ob določenih priložnostih pa se lahko dvorani celo združita in sprejmeta tudi do 30 igralcev za res intenziven turnir.

Prednost WOOP! ARENE je vsekakor tudi velikost, saj lahko varno gostimo tudi večje število obiskovalcev, tako individualnih gostov kot večje skupine poslovnih uporabnikov. Celotno ponudbo pa zaokrožata tudi dva WOOP! lokala, kjer boste poleg klasičnih prigrizkov našli tudi vrhunske pice Napoletane in bogat solatni izbor.

Zadnje HOPsi novice