Total War: Warhammer – prvi napovednik prikaže ogromno bitko

Creative Assembly, avtorji priznane strategijske serije Total War, so pred kratkim razvesilili vse nestrpneže, ki so/smo pričakovali nove informacije iz njihovega najnovešega naslova Total War: Warhammer.

Za razliko od prejšnjih iger, ki so bile vse zgodovinsko podkovane, nas tokrat čaka izlet v domišljijski svet Warhammerja, kjer nas čaka vojna med mnogimi različnimi rasami, spakami in ogromnimi kreaturami.

Napovednik prikaže bitko, kjer cesar Karl Franz skuša premagati armado zelenih orkov v bitki imenovani Battle of Black Fire Pass.

Tako lahko vidimo tisoče virtualnih vojščakov, ki se bojujejo v realnem času, vmes pa ugledamo tudi kakšno ogromno spako, ki navduši s svojo superiorno animacijo. Vse to bo začinjeno z strategijo Total War naslovov, kjer je zmaga podarjena samo najbolj prekajenim generalom.

Datum izida je označen samo kot “kmalu”, igra pa bo izšla za PC, Mac ter Linux platforme.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

Horizon Zero Dawn Complete Edition – čudovita zmes mehanskih dinozavrov in apokaliptične okolice

Ko so kakšno leto nazaj začele krožiti govorice o predelavi igre Horizon Zero Dawn za PC, so se te zdele tako nore...

Humble Bundle ponuja Ubisoftove igre po znižanih cenah

Danes se skoraj ne splača več kupovati iger ob izidu, saj v roku enega meseca dobimo naslov že za vsaj 25 %...

Logitech Pro X slušalke sedaj na voljo tudi v brezžični verziji

Sam sem se pred kratkim osvobodil skoraj vsega nadležnega kablovja pri svoji periferiji in povedati vam moram, da se nikoli nisem počutil...

Sveže novice na email!