HOPsi GAMING POP-UP

Gamerski turnirji za vse ljubitelje iger

V sodelovanju s trgovino Mimovrste bomo v 2024 organizirali številna tekmovanja v različnih igrah, ki bodo potekala preko spleta in prevzemnem mestu Mimovrste BTC Ljubljana.

#mimovrste ❤️ #gaming

V sodelovanju z Mimovrste vam prinašamo serijo Mimovrste Gaming POP-UP turnirjev, ki bodo potekali preko spleta in tudi znotraj prevzemnega mesta Mimovrste BTC Ljubljana.

League of Legends 5v5 - EU WEST

ZAKLJUČEN! Tekmovalo 20 ekip!
🏆 Zajčje Tačke
🥈 Bronzići
🥉 Team Epic

Assetto Corsa Competizione

18. 5. 2024 s pričetkom ob 11:00 se bodo tekmovalci pred Mimovrste BTC prevzemnim mestom potegovali za naziv najboljšega virtualnega dirkača v igri Assetto Corsa Competizione. Nagradni sklad 1500 € (materialne nagrade) za najboljših 8 tekmovalcev! Več info spodaj!

Fortnite DUOS

Septembra bo potekal Fortnite DUOS turnir. Finale (TOP 6) bodo 7. 9. 2024 @ Mimovrste prevzemno mesto BTC LJ.

Counter-Strike 2 5v5

Decembra bo potekal turnir iz igre Counter-Strike 2. Finale (TOP 4) bo 7. 12. 2024 @ Mimovrste prevzemno mesto BTC LJ.

Assetto Corsa Competizione

Avto: BMW M2 CS | Proga: MONZA Italija

Dogodek bo potekal 18. 5. 2024 s pričetkom ob 11:00 na prevzemnem mestu Mimovrste BTC Ljubljana! Za udeležbo je potrebna vstopnica (15 € / osebo) , saj je število prostih mest omejeno na 40! Vstopnico kupite preko sistema Eventko.eu.

Nagradni sklad je 1.500 € v materialnih nagradah, ki se razdeli med najboljši 8 dirkačev. Ostali tekmovalci prejmete darilno vrečko v vrednosti 15 €.

Pravila tekmovanja in nastavitve - klikni za prenos. Za dodatna vprašanja smo na voljo na HOPsi Discord kanalu.

Vozili bomo v UVI Racing SIM PRO ali UVI Racing SIM Extreme s volanom in pedalkami Logitech G923 celotno zadevo pa bo poganjal Lenovo Legion T5.

Oprema na
dogodku

V kategoriji Mimovrste Gaming Terminal najdete aktualno ponudbo različne gamerske opreme. Preverite tudi znižane izdelke povezane s turnirjem.

League of Legends - Counter-Strike 2 - Assetto Corsa Competizione - Fortnite - League of Legends - Counter Strike 2 - Assetto Corsa Competizione - Fortnite

mimovrste - gaming terminal - gaming - esport- turnirji - HOP.si - gamerska oprema - zabava - videoigre - mimovrste - gaming terminal - gaming - esport- turnirji - HOP.si - gamerska oprema - zabava - videoigre

Vabljeni vsi obiskovalci, ki bi si radi pobliže pogledali turnir, spoznali najboljše tekmovalce in preverili posebne ugodnosti v nakupovalno prevzemnem centru Mimovrste BTC Ljubljana.

POP-UP arhiv

Naš Assetto Corsa Competizione turnir pridobil rekordno udeležbo in nagrade!

Ljubitelji virtualnega cestnega dirkanja smo se pod eno streho zopet združili pretekli vikend, saj je na lovljenje ovinkov čakala igra Assetto...

Prijave za turnir iz igre Assetto Corsa Competizione zdaj odprte!

Čas hitro beži in po uspešni izpeljavi našega prvega letošnjega turnirja iz igre League of Legends, se na obzorju že riše...

Tule je razvrstitev našega prvega turnirja v 2024!

Malce zamujamo s poročilom glede našega prvega večjega turnirja, ki smo ga spočeli v letu 2024, a zamuda je upravičena, saj...

Vse je pripravljeno za finale turnirja League of Legends v trgovini Mimovrste!

Naša ekipa že nekaj let pridno organizira raznorazne turnirje iz večigralskih iger in vedno me preseneti dejstvo, da je League of...

Pogosta vprašanja

Spodaj najdete odgovoren a pogosta vprašanja.

Nakup vstopnice na Eventko.eu? 🤔
Za udeležbo na finalnem turnirju (v primeru uvrstitve na fizični dogodek @ Mimovrste BTC LJ) je potrebno kupiti vstopnico preko našega sistema eventko.eu. S tem rezervirate svoje tekmovalno mesto na dogodku. Cena vstopnice je simbolična, a nujno potrebna, saj le tako lahko turnir izvedemo na nivoju in brez zapletov. Vsi kupci vstopnic boste prejeli simbolično nagrado. Z nakupom vstopnice dobimo tudi informacije glede števila udeležencev in s tem tudi drastično zmanjšamo število odpovedi oziroma neudeležbe prijavljenih tekmovalcev, kar nam omogoči lažje planiranje število igralnih postaj na dogodku.
Kaj je platforma 360Clash? 🤔
Platforma 360Clash nam olajša izvedbo turnirja in poskrbi za transparentno izvedbo turnirja.
Obiskovalci na zaključnih turnirjih? 🤔
Vabljeni in dobrodošli ste vsi obiskovalci. Občasno pripravimo tudi posebne nagradne igre za obiskovalce. Vstop za obiskovalce je brezplačen.
Pravila turnirjev? 🤔
Vsak turnir ima svoja pravila katera so jasno zapisana ob prijavi oziroma na tej strani med potekom turnirja.

HOPsi turnirji obvestila

Prejmite obvestilo o naših aktualnih in prihajajočih turnirjih na vaš elektronski naslov.