HOPsi GAMING POP-UP

Gamerski turnirnji za vse ljubitelje iger

V sodelovanje z Mimovrste bomo v 2024 organizirali številna tekmovanja v različnih igrah, ki bodo potekala preko spleta in prevzemnem mestu Mimovrste BTC Ljubljana.

#mimovrste ❤️ #gaming

V sodelovanju z Mimovrste vam prinašamo serijo Mimovrste Gaming POP-UP turnirjev, ki bodo potekali preko spleta in tudi znotraj prevzemnega mesta Mimovrste BTC Ljubljana.

Leauge of Legends 5v5 - EU WEST

24. 3. 2024 kvalifikacije preko spleta. Top 4 ekipe povabljene na zaključni del @ Mimovrste BTC v soboto 30. 3. 2024. Prijave so že odprte na spletni platformi 360clash.com. Prisotni morate biti tudi na 360clash Discord-u.

Assetto Corsa Competizione

18. 5. 2024 s pričetkom ob 11:00 se bodo tekmovalci pred Mimovrste BTC prevzemnim mestom potegovali za naziv najboljšega virtualnega dirkača v igri Assetto Corsa Competizione. Več info kmalu!

Fortnite DUOS

Septembra bo potekal Fortnite DUOS turnir. Finale (TOP 6) bodo 7. 9. 2024 @ Mimovrste prevzemno mesto BTC LJ.

Counter Strike 2 5v5

Septembra bo potekal Counter Strike 2 turnir. Finale (TOP 4) bodo 7. 12. 2024 @ Mimovrste prevzemno mesto BTC LJ.

League of Legends 5v5

Ekipne 5v5 kvalifikacije na EU WEST strežniku!

Najprej bomo od doma (online) 24. marca 2024, s pričetkom ob 14:00, odigrali kvalifikacijski turnir. Turnir bo potekal na platformi 360clash.com, kjer mora biti prijavljena celotna ekipa. Kapetani morate biti obvezno prisotni na 360clash Discord-u.

Na zaključni offline dogodek (Mimovrste BTC - 30. marca 2024 (sobota), s pričetkom ob 10:00 se bodo kvalificirale 4 ekipe (20 tekmovalcev)! Nagradni sklad je 1.500 € v materialnih nagradah.

Kvalificirane ekipe bodo morale potrditi udeležbo na zaključnem dogodku s plačilom prijavnine, ki znaša 100 € / ekipo. Vsi kvalificirani tekmovalci boste prejeli darilni paket v vrednosti prijavnine.

Oprema na
dogodku

V kategoriji Mimovrste Gaming Terminal najdete aktualno ponudbo različne gamerske opreme. Preverite znižane izdelke povezane s turnirjem.

League of Legends - Counter Strike 2 - Assetto Corsa Competizione - Fortnite - League of Legends - Counter Strike 2 - Assetto Corsa Competizione - Fortnite

mimovrste - gaming terminal - gaming - esport- turnirji - HOP.si - gamerska oprema - zabava - videoigre - mimovrste - gaming terminal - gaming - esport- turnirji - HOP.si - gamerska oprema - zabava - videoigre

Vabljeni vsi obiskovalci, ki bi si radi pobliže pogledali turnir spoznali najboljše tekmovalce in preverili posebne ugodnosti v nakupovalno prevzemnem centru Mimovrste BTC Ljubljana.

POP-UP arhiv

Za nami je še zadnji letošnji turnir, ki smo ga pripravili iz igre Counter-Strike 2

Tako, serija turnirjev Gaming POP-UP, ki smo ga s partnersko trgovino Mimovrste označili pod znamko Gaming terminal, je za letos zaključena...

V soboto vabljeni na ogled napetega finala iz igre Counter-Strike 2!

Pretekli vikend so se odvile sila napete kvalifikacije iz Gaming terminal turnirja igre Counter-Strike 2, ki smo ga spočeli v navezi...

Že ta vikend se začnejo kvalifikacije za turnir iz igre Counter-Strike 2!

Sredi novembra smo najavili epilog letošnje serije turnirjev POP-UP, ki smo jih spočeli v partnerstvu s trgovino Mimovrste in ta bo...

Fortnite POP-UP turnir uspešno zaključen

Po turnirjih iz iger Assetto Corsa, Beat Saber in Valorant je prišel na vrsto še Fortnite in kot pričakovano je ta...

Pogosta vprašanja

Spodaj najdete odgovoren a pogosta vprašanja.

Nakup vstopnice na Eventko.eu? 🤔
Za udeležbo na finalnem turnirju (v primeru uvrstitve na fizični dogodek @ Mimovrste BTC LJ) je potrebno kupiti vstopnico preko našega sistema eventko.eu. S tem rezervirate svoje tekmovalno mesto na dogodku. Cena vstopnice je simbolična, a nujno potrebna, saj le tako lahko turnir izvedemo na nivoju in brez zapletov. Vsi kupci vstopnic boste prejeli simbolično nagrado. Z nakupom vstopnice dobimo tudi informacije glede števila udeležencev in s tem tudi drastično zmanjšamo število odpovedi oziroma neudeležbe prijavljenih tekmovalcev, kar nam omogoči lažje planiranje število igralnih postaj na dogodku.
Kaj je platforma 360Clash? 🤔
Platforma 360Clash nam olajša izvedbo turnirja in poskrbi za transparentno izvedbo turnirja.
Obiskovalci na zaključnih turnirjih? 🤔
Vabljeni in dobrodošli ste vsi obiskovalci. Občasno pripredimo tudi posebne nagradne igre za obiskovalce. Vstop za obiskovalce je brezplačen.
Pravila turnirjev? 🤔
Vsak turnir ima svoja pravila katera so jasno zapisana ob prijavi oziroma na tej strani med potekom turnirja.

HOPsi turnirji obvestila

Prejmite obvestilo o naših aktualnih in prihajajočih turnirjih na vaš elektronski naslov.