Uradni certificiran HOPsi gamerski računalnik!

HOPsi gaming računalnik

Namizni gaming računalnik HOPsi je tu, da z izbiro najboljših komponent v svojem razredu ponudi kar največ zmogljivosti, brez šibkih točk v sistemu, kjer običajni računalniki izgubljajo na zmogljivosti. Specifikacije so potrjene in izbrane s strani našega portala HOP.si! Računalnik je primeren za igranje vseh modernih iger in tudi gladko streamanje vaše igre na splet. Brez težav boste opravili tudi vse napredne šolske naloge 🙂

Srce sistema je zmogljivi šestjedrni AMD Ryzen 5 3600, ki bo skupaj z grafično kartico GeForce GTX 1660 Super poskrbel gladko delovanje vseh iger. Vgrajenega je 16 GB delovnega pomnilnika, ki deluje s frekvenco nič manj kot 3200 MHz, kar omogoča AMD Ryzen procesorju, da izkoristi ves svoj potencial in doda še več sličic na sekundo v modernih igrah. Za popoln korak v prihodnost je v HOPsi računalnik vgrajen bliskovito hiter 1TB NVMe SSD, s katerim se bo nalaganje iger močno skrajšalo. S popolno odsotnostjo običajnega trdega diska se boste poslovili od nadležnega škrtanja med odpiranjem igre.

HOPsi je poskrbel tudi za zunanjost s privlačnim ohišjem z atraktivnim RGB trakom na sprednji strani in RGB ventilatorjem na zadnji strani, ki je z vsemi komponentami viden skozi veliko stransko stekleno okno. Želite danes drugačno barvo ali efekt? S pritiskom gumba na sprednji strani ga zamenjate v trenutku!

Ob nakupu prejmete darilo: UVI Gear Inferno Large podlogo za miško!
Z doplačilom (90 €) lahko izberete tudi opcijo z Windows 10 Home in Office 365 (1leto).
Računalnika sta na voljo tudi pri ostalih trgovcih kot je Mimovrste, Funtech, Sestavi.si…

Popolna RGB izkušnja

Ohišje računalnika ima preko 30 različnih nastavitev osvelitve katere kontrolirate s enostavnim pritiskom na gumb. Pretok zraka je odličen in poskrbi,da komponente ostanejo hladne in na vrhuncu zmogljivosti.

Specifikacije
- RGB osvetlitev
- stransko kaljeno steklo
- dimenzije: 470 x 215 x 465 mm
- 4x USB na sprenji strani
- 1x vhod za 3.5 jack slušalke in mikrofon na sprednji strani
- možnost dodatnih ventilatorjev (5x, eden že dodan)

Cyberpunk 2077

Pripravljen na težko pričakovano igro Cyberpunk 2077

Fortnite, COD, Apex in več

Odlično poganja Fortnite, Call of Duty, Apex Legends, Valorant in ostale večigralske igre!

Streamanje

Računalnik je optimiziran za prenašanje v živo preko popularnih platform kot je Youtube, Twitch.tv ali Facebook.

Certifikat

HOPsi računalniki so CE certificirani za slovenski trg, izdelani iz energijsko varčnih komponent, so skladni z najnovejšimi predpisi EU o električni učinkovitosti in ustrezajo drugim obveznim standardom na evropskem trgu.