Uradno certificiran HOPsi x Lenovo T5 gamerski računalnik!

❤️ RAZPRODANO! HOPsi V2 računalnik

HOPsi V2 računalnik je bil v celoti razprodan😍. Pripravlja se V3! ✅

Namizni gaming računalnik HOPsi x Lenovo T5 je tu, da z izbiro najboljših komponent v svojem razredu ponudi kar največ zmogljivosti, brez šibkih točk v sistemu, kjer običajni računalniki izgubljajo na zmogljivosti. Specifikacije so potrjene in izbrane s strani našega portala HOP.si! Računalnik je primeren za igranje vseh modernih iger in tudi gladko streamanje vaše igre na splet. Brez težav boste opravili tudi vse napredne šolske naloge 😉

Srce sistema je najnovejši Intelov šestjedrnik Core i5-12400F, ki bo skupaj z grafično kartico GeForce RTX 3060 12 GB poskrbel gladko delovanje vseh iger tudi v najvišjih podrobnostih in pri najvišjih ločljivostih. Vgrajenega je 16 GB popolnoma novega GDDR5 delovnega pomnilnika, s frekvenco 4800 MHz. Hitro delovanje zaokrožuje vgrajen bliskovito hiter 512 GB NVMe SSD, s katerim bosta dolgotrajen zagon operacijskega sistema in mučno nalaganje iger postala stvar preteklosti. Da bo prostora dovolj za vse igre, video posnetke in slike je tu še dodatni 2 TB trdi disk. Poskrbljeno je tudi za nemoteno povezovanje v svet in na druge naprave, saj je v sistem vgrajena tudi brezžična mrežna kartica z WiFi 6 standardom in Bluetooth sprejemnikom. Računalnik je dovolj zmogljiv tudi za prenašanje v živo in uporabo VR sistemov.

Toda HOPsi x Lenovo Legion 5 ne privlači samo s svojo notranjostjo! Za prosojno mrežo, ki omogoča pretok zraka za učinkovitejše hlajenje, je na zadnji strani nameščen aktiven RGB ventilator, ki vašemu PC-ju doda tiste nekaj unikatne osebnosti. Prosojna stranica omogoča pogled na komponente, ki so dodatno poudarjene z LED ambientalno osvetlitvijo.

Ob nakupu sistema prejmete tudi darilo v obliki podloge UVI Inferno XXL in zapestnico UVI, za največje privržence spletne strani HOPsi pa je priložen tudi lepljiv logotip, ki ga lahko namestite na ohišje računalnika. S priporočilom iz strani HOPsi urednika in dvoletno garancijo iz strani Lenova bodo vse skrbi odveč.

HOPsi x LENOVO T5 brez sistema Windows. Računalnik je na voljo tudi pri ostalih trgovcih, kot so Mimovrste, BigBang in ostalih.

HOPsi x LENOVO T5 s sistemom Windows 11.Računalnik je na voljo tudi pri ostalih trgovcih, kot so Mimovrste, BigBang in ostalih.

Zadnja generacija komponent

Z Lenovom smo sestavili računalnik, ki vsebuje najnovejšo generacijo kvalitetnih komponent. Naš urednik BoriSe si je že prilastil svojega in po vsej verjetnosti nabija Gothic 2 ali kakšno drugo igro iz leta 2002.

- procesor Intel Core i5-12400F
- RTX 3060 12 GB
- DDR5 16 GB RAM 4800MHz
- 512 GB NVMe SSD + 2TB
- WIFI 6
- RGB osvelitev

Zahtevne igre

Računalnik bo poganjal zahtevne igre kot so Elden Ring, Cyberpunk 2077, Baldur's Gate 3 in ostale naslove, ki so še v nastajanju.

Fortnite, COD, Apex in več

Odlično poganja Fortnite, Call of Duty, Apex Legends, Valorant in ostale večigralske naslove!

Streamanje

Računalnik je optimiziran za prenose v živo preko popularnih platform, kot je YouTube, Twitch.tv ali Facebook.

HOPsi x Lenovo sodelovanje

Po zelo uspešnem prvemu HOP.si računalniku smo se tokrat povezali s podjetjem Lenovo, ki je glede na naše želje sestavil pravi gamerski računalnik, ki bo poganjal najnovejše igre ter omogočil enostavne prenose v živo, brez zatikanja. Pograbite svoj računalnik čimprej, kajti zaloge so zelo omejene in glede na pretekle izkušnje bodo tudi hitro pošle. Darila, ki jih pridobite ob nakupu računalnika, je primaknil UVI.gg.