HOP.si dogodki

Smo vodilna slovenska organizacija za izvedbo dogodkov, na področju računalniških in gaming vsebin. Za sabo imamo že več uspešno izpeljanih projektov v katerih smo se izkazali kot fleksibilni, odzivni, kreativni, z dobro premišljeno izvedbo in profesionalnim pristopom, tako do vas, kot tudi vaših partnerjev. Skupaj s partnerskimi portali mesečno dosegamo 650000 unikatnih (slovenskih) obiskovalcev. Zaupajo nam vodilna slovenska in tuja podjetja.

Najem računalniške opreme

Gaming računalniki, VR očala, konzole, LED ekrani, zvočniki, mize, TV, monitorji in več!

Naši HOPsi pretekli dogodki

Gaming brez izgovorov #4 Europark

Maribor

V sodelovanju s UVI Gear, Razer, Logitech. UVI Desk, UVI Chair, Europarkom in javečjimi Youtuberji v Sloveniji smo pripravili prav posebno gamersko vzdušje v Mariboru!

Gaming brez izgovorov #3 Qlandia

Novo mesto

V sodelovanju s Telekom Slovenije, Razer, Feydom. UVI Desk, UVI Chair in Qlandio smo pripravili prav posebno gamersko vzdušje v Qlandiji Novo mesto!

FeelTheFuture #2

Celje

V sodelovanju s Telekom Slovenije, Razer, Logitech in UVI Chair smo pripravili prav posebno gamersko vzdušje na sejmu FeelTheFuture #2 v Celju!

Gaming brez izgovorov #2 in TOP Youtuber

Cineplexx Kranj

V sodelovanju s Cineplexx-om in največjimi Youtuberji v Sloveniji smo pripredili prav posebno vzdušje v Cineplexxu Kranj!

Gaming brez izgovorov

Citypark Ljubljana

V največjem nakupovalnem centru smo v sodelovanju s Telekom Slovenije, ASUS, UVI CHAIR in Logitech obiskovalcem pričarali posebno gamersko vzdušje.

18. Arena mladih

Gospodarsko razstavišče

Arena mladih je potekala istočasno kot Informativa, oba dogodka skupaj obišče približno 30 000 obiskovalcev. Poskrbeli smo za poseben gaming kotiček in tekmovanje v FIFA 18 in Hearthstonu. Obiskali so nas tudi Chale Sale, Trkaj, Pici & Pero in ostali.

Phaxi in Mikyx

Citypark Ljubljanay

Gostili smo profesionalna League of Legends igralca, ki sta odgovarjala na vprašanja gostov, posnela kratek intervju za 24ur in PlanetTV ter sta si z nami ogledala finale Svetovnega prvenstva v igri League of Legends. Istočasno je potekal tudi Hearthstone turnir.

NEST 2017 by Nicehash

Arena BTC Ljubljana

V sodelovanju s portalom SLO-TECH.com smo gostili NEST 2017 na katerem smo priredili Kritpo konferenco, tekmovanja v različnih igrah in predstavili novosti iz računalništva širši javnosti.

Comptech 2016

Gospodarsko razstavišče

Na sejmu Comptech smo s partnerjem Roccat, Logitech, Razer, EIGREsi in Teksel pripravili posebno gamersko izkušnjo za vse obiskovalce. Možnost je bilo preizkusiti Logitechov volan, Razer opremo, Roccat opremo in obenem ogledati kratek film.