KASTA POMEMBNEŽEV

Boris Tramte - urednik

1498 PRISPEVKI48 KOMENTARJI

Obujanje spominov na mlade dni
Boris igričarski, dedek tapravi, pesmice piše tud’, rep kakšen vkup’ spravi. Z glasom umirjenim, nasvete deli, spominja se vedno rad, na stare že dni. Jezite ga ne, takrat prišla bo strela, namreč zveze ‘ma z Geralt-om, že od prvega dela.

Simon Durič - urednik

259 PRISPEVKI15 KOMENTARJI

Softiče izvoha na daljavo
Glavni urednik novice sestavlja, vesten kot mravljica, ko jih drugim popravlja. Vsake toliko, šok se zgodi, novičke nobene, spisane ni… Takrat ga tolikšna jeza popade, bežimo, da kdo ne ostane brez glave. Včasih z nami tud’ igre igra, a še vedno sovraži ta nov’ GTA.

Davorin Durič - Tehnofil

212 PRISPEVKI9 KOMENTARJI

Uničevanje računalnikov
Rime sestavlja, z njimi teži, vsem gre na živce, ker miru več ni. Računalnik sestavi, če ima čas celo dva, ju rojakom podari, saj ne, pod mizo ju da. Dovolj bo norosti, te besedne grobosti, predaleč je šlo, preden gre v objavo, še slabo mi bo.

OSEBJE

Dominik Čebron - Pisec novic

614 PRISPEVKI0 KOMENTARJI

Pravljičarstvo
Najrednejši pisec, pamet za dva, za MMO-je nadarjen, d’nar Blizzard-u da. Soigralci jezite raje ga ne, BAM, BAM, tolče po bobnih, obišče vas še. Raje, za vsak slučaj, zapahnite vrata, Dominik prihaja, z njim tudi sonata.

BadAyka - Nežna dušica

14 PRISPEVKI0 KOMENTARJI

V izdelavi
Opis je v izdelavi…

Anže Rigler - Pisec novic

44 PRISPEVKI3 KOMENTARJI

V izdelavi
Opis je v izdelavi…

Matic Završnik - Pisec novic

51 PRISPEVKI1 KOMENTARJI

V izdelavi
Opis je v izdelavi….

STRICI IZ OZADJA

HOP.si - skupni članki

350 PRISPEVKI0 KOMENTARJI
Stric iz ozadja
Oh joj, na maskoto sem čisto pozabil, ma časa je zmankal’, ne bom je predstavil. O njem’ lahko sanjate, po njem’ hrepenite, a gejmerčka HOPsija našega nikol’ ne dobite.

Melita - Lektorica

V izdelavi
Opis je v izdelavi…

Tadej Martinčič - Marketing

242 PRISPEVKI27 KOMENTARJI

Pozabljanje vejic
Oh katastrofa, le kaj bi napisal, da pred vrati se znašel ne, ker bi me odpisal. Že res, da novičko občasno vkup spravi, a glava boli me, ko mi jo predstavi. Vzdržuje nam stran in dodaja novosti, pametuje tud’ rad, ker za naredit je dosti. Delo tu, delo tam, rim tud’ že preveč, ne vem kaj bi storil, ne da se mi več.

Pridruži se GAMING.si ekipi!

Portal Gaming.si je eden izmed najbolj priljubljenih portalov v Sloveniji in iz meseca v mesec pridobiva na popularnosti. Zaradi širitve in želje po pokrivanju tudi mobilnih in ostalih računalniških novic iščemo nove člane, ki bodo pomagali pri razvoju in rasti portala.