*Znan zmagovalec!* Nagradna igra! Vstopnice za ogled finala League of Legends European Championship!

Nagradna igra je zaključena in KIA je izžrebala zmagovalca. To je postal Aljaž Klevišar, ki se bo dva dni zabaval v Rotterdamu. Spodaj si lahko ogledate njegovo zmagovalno sliko. Aljaž, čestitke in pošlji nam kakšno lepo sliko iz potovanja!


Finale League of Legends evropskega prvenstva oz. med znalci igre poznano pod kratico LEC, se naglo približuje.

Odvil se bo 13. in 14. aprila v Rotterdamu in nizozemska arena že željno pričakuje hordo oboževalcev, ki bo bučno spodbujala svoje favorite.

Ni dvoma, da je League of Legends zelo popularen naslov tudi v Sloveniji in med vami je zagotovo lepo število navdušencev, ki, v pripravi za veliki dogodek, nepotrpežljivo osvežujete uradne Twitch kanale.

A gledanje finala preko računalniškega zaslona je ena zadeva, povsem drugo pa je doživetje, ko se prvenstva udeležite tudi v živo.

Če so vaše sanje glasno vzklikanje Fnaticovega imena ali vaše druge priljubljene ekipe, med celo množico enakih navdušencev, vam zna te želje uresničiti glavni partner evropske lige League of Legends, KIA.

Avtomobilski gigant pripravlja prav posebno nagradno igro, kjer bo lahko en oboževalec osvojil dve karti za finale in 14. aprila v Rotterdamu doživela unikatno izkušnjo.

Da bo zadeva še bolj slastna, tokratna nagradna igra ne bo blagoslovila samo nekih srečnežev iz žreba ampak boste morali za osvojeno karto pokazati malček iznajdljivosti in talenta.

Udeleženci nagradne igre bodo za osvojitev vstopnic (dvorana je že zdaj skorajda razprodana) morali ustvariti risbo, grafično podobo ali fotografijo Kiinega vozila z motivom iz igre League of Legends ali napisati besedilo o tem in ga objaviti na sledeči povezavi.

Nagradna igra se je pričela danes, trajala pa bo vse do 31.3.2019.

V zakup je potrebno vzeti dejstvo, da boste osvojili karte za ogled finala, medtem ko boste za samo potovanje do Rotterdama morali poskrbeti sami.

Nagrajenca bosta 1.4.2019 objavljena na spletni strani Kia ter seveda tudi pri nas.


Prizorišče: Ahoy Rotterdam, Ahoyweg 10, 3084 BA Rotterdam, Nizozemska
Datum: 14. april 2019 (nedelja) ob 16:30
Ekipe: najboljše 3 ekipe spomladanske končnice
Format: Best of 5

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime