NBA 2K25 bo septembra na PC končno pripeljal moderno grafiko

Založnik 2K za letos, in to povsem nepresenetljivo, pripravlja novo izdajo košarkarske serije NBA 2K, ki bo letos nosila oznako NBA 2K25. Za sveže poglavje sicer še nismo dobili napovednika, je pa založnik sledil tradiciji in najprej razkril zvezdnike, ki bodo letos krasili raznorazne fizične izdaje igre.

Glavno vlogo bo letos prevzel Jayson Tatum, kar je nekako razumljivo, saj govorimo o glavnemu igralcu ekipe Boston Celtics, ki se je letos brez pretiranih težav v finalnem obračunu z Dallas Mavericks okronala z nazivom NBA prvakov. Tatuma bomo videli na naslovnici standardne edicije igre, ki bo zase zahtevala 79,99 €, pojavil pa se bo tudi na naslovnici All-Star Edition, ki stane 99,99 € in na njej mu bo družbo delala igralka A’ja Wilson, ki svoje talente kaže v ekipi Las Vegas Aces. Najdražja verzija Hall of Fame Edition pa zase zahteva kar 149,99 €, na njeni naslovnici pa bomo gledali legendarnega igralca Vinca Carterja, ki ga je kamera ujela ravno sredi svojega slavnega zabijanja žoge.

NBA 2K25

Seveda vse te izdaje s sabo prinašajo določeno število VC točk, ki jih boste nato lahko vložili v izboljšavo svojega igralca znotraj karierna načina MyCareer. Hall of Fame Edition bo poleg tega ponujal propustnico NBA League Pass, ki vam bo omogočala 12-mesečno spremljanje NBA košarke v udobnosti domačega naslonjača.

Razvijalec Visual Concepts obljublja raznorazne izboljšave na igralnem področju in bolj živo ter interaktivno mesto, znano zgolj kot The City, a vse te obljube pozdravljamo z zdravo mero skepse. Kot smo zapisali v naši recenziji NBA 2K24 postaja ta serija čedalje bolj pogoltna do denarja, kar je začelo kvariti samo simulacijo košarke, ki še vedno ostaja presenetljivo kakovostna in dvomimo, da se bodo stvari bistveno izboljšale v 2K25.

Vseeno pa ne moremo mimo dejstva, da bodo PC igralci končno prejeli eno pravo izboljšavo. 2K sicer svojo košarko redno izdaja tudi na PC-ju, a šele NBA 2K25 bo na računalnike prinesel sodobno grafično preobleko, ki je bila do sedaj rezervirana samo za konzole PlayStation 5 in Xbox Series X. S tem se bodo na PC-ju malce zvišale strojne zahteve, a te so še vedno povsem razumljive, čeprav bo tokrat za igranje nujno posedovati SSD disk.

Minimalne sistemske zahteve

  • OS: Windows 10 64-bitni
  • Procesor: Intel Core i3-9100 ali AMD Ryzen 3 1200
  • Pomnilnik: 8 GB RAM
  • Grafična kartica: NVIDIA GeForce GTX 960 4 GB ali AMD Radeon RX 570 4 GB or Intel Arc A580
  • DirectX: verzija 12
  • Disk: SSD – 150 GB prostora

Priporočene sistemske zahteve:

  • OS: Windows 10 64-bitni
  • Procesor: Intel Core i5-10600 ali AMD Ryzen 5 3600X
  • Pomnilnik: 16 GB RAM
  • Grafična kartica: NVIDIA GeForce RTX 2070 8 GB ali AMD Radeon RX 5700 8 GB ali Intel Arc A770
  • DirectX: verzija 12
  • Disk: SSD – 150 GB prostora

NBA 2K25 na vseh platformah izide 6. septembra.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime