Remnant 2 septembra dobiva svoj tretji DLC

Remnant 2 smo v naši lanski recenziji označili za najboljšo soulslike streljačino in od takrat se naše mnenje ni bistveno spremenilo, čeprav bi striktno v tem specifičnem žanru pred njo postavili Lies of P. Razvijalec Gunfire Games je od prvotnega izida izdelal nekaj posodobitev ter igralce razveselil z dvema DLC-jema The Awakened King in The Forgotten Kingdom, zdaj pa se pripravlja tudi za lansiranje tretje razširitve The Dark Horizon.

Vsak od teh dodatkov se je odvil na prej obstoječih mapah, ki so nato dobile nekaj dodatnih sprememb. Tokrat se bomo spustili v raziskovanje N’Eruda, ki je malce bolj znanstveno-fantastično obarvan in nas malce spomni na nekaj, kar bi lahko izrodila franšiza Osmi potnik. Izmed vseh map mi ravno N’Erud ni bil preveč pri srcu, saj sem se moral sprehajati po utesnjenih hodnikih, kar navadno ne bi bil problem, če me ob tem ne napadali valovi nadležnih nasprotnikov, ki jim kar ni bilo konca.

Kaj točno nam bo početi na N’Erudu razvijalec ni izdal, saj je bila celotna napoved DLC-ja spočeta preko Steama, tam pa je samo zapisano, da se bo na tej mapi odvil nov zanimiv dogodek. Dobili nismo nobene slike, niti napovednika, kar je malce čudno, saj naj bi The Dark Horizon izšel že septembra.

Ta datum ni bil prvotno začrtan, saj je Gunfire Games planiral tretji DLC izdati že prej, a so se nato odločili, da njegov izid malce zamaknejo in igralcem dostavijo igranja vredno izkušnjo. Prejšnja DLC-ja v tem pogledu nista razočarala, saj sta za dokaj ugodno ceno dostavila kar nekaj ur dodatnega igranja, vsak od njiju pa je doprinesel tudi povsem svež igralni razred.

Remnant 2 Deluxe Edition je trenutno na Steamu znižan na 29,99 €, a v to ceno niso všteti že izdani DLC-ji, ki pa stanejo manj kot desetaka evrov.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime