Igra Atlas Fallen je pravkar dobila ogromno posodobitev, ki je celo zamenjala glavnega glasovnega igralca

Ko je igra Atlas Fallen izšla skorajda točno eno leto nazaj si je za njo vzelo čas bolj malo igralcev. V 2023 so namreč na nas deževale igre iz praktično vsakega kotička in našo pozornost ter denar so si priborile samo najboljše igričarske izkušnje med katere pa Atlas Fallen na žalost ni spadal.

Kar je bila velika škoda, saj je stvar razvil studio Deck13, ki smo ga pred tem poznali po dokaj kvalitetnih souls-like igrah The Surge 1 in 2. Razvijalec se je nato odločil svoje talente preizkusiti v bolj akcijskem žanru in tako se je rodil Atlas Fallen, ki je poskušal mešati velik odprt svet in pretepanje v slogu starih God of War naslovov. Rezultat je bil dokaj povprečen, kar smo sporočili tudi v naši recenziji, saj smo bili sicer navdušeni nad frajerskim drsanjem po puščavskem pesku, a sam svet ni bil preveč zanimiv za raziskovanje, zgodba pa je bila v bistvu povsem pozabljiva.

Deck13 pa nad tem naslovom ni dvignil roke, čeprav smo v bistvu pričakovali, da bodo zaradi mlačnega odziva igralcev raje vse napore vložili v kakšen bolj varen projekt tipa The Surge 3. Namesto tega so pridno delali na ogromni posodobitvi Reign of Sand, ki je brezplačno pred nekaj urami postala na voljo vsem lastnikom originalne igre.

Reign of Sand s sabo prinese ogromno sprememb, ki jih je v bistvu toliko, da razvijalec za najboljšo izkušnjo priporoča čisto novo preigravanje kampanje. Sveži igralci boste razliko opazili že na začetku, saj je bilo uvodno poglavje predelano, tako da lahko prej skočimo v akcijo, veterani pa boste opazili tudi sveže glasovno podajanje glavnega protagonista, ki je bil zdaj v celoti zamenjan z igralcem Benom Starrom, ki je znan po svoji vlogi Cliva v Final Fantasy 16.

Med prečkanjem sveta boste zdaj naleteli na nove sovražnike, kot sta leteči Morpher, majhni Weaver in titanski Transmuter. Potem so tu novi dinamični dogodki Corruption Breaches, kjer vas čakajo napeti spopadi in nagrade, pri raziskovanju pa vas čakajo novi kamni Essence Stones, ki vam omogočajo nadgradnje vaših bojevalnih sposobnosti.

Obstoječi igralci, ki ste že preigrali kampanjo, se lahko spustite zdaj v novo igranje preko opcije New Game+, ki vam v novo preigravanje preseli vso od prej nabrano opremo in sposobnosti, tako da se v novi igri že od začetka počutite kot božanstvo na dveh nogah. Če pa si ob tem želite še nekaj izziva lahko v New Game+ vključite tudi novo težavnost Nyaal’s Nightmare, ki po svetu poseli še več sovražnikov, ki zdaj znajo tudi udariti močneje.

Atlas Fallen je tako dobil ogromno sprememb in zaradi teh se prejšnjim razočaranim igralcem splača igri ponuditi še eno možnost. Trenutno tudi vlada igričarska suša novih kvalitetnih iger, zato je tole idealni izgovor za preigravanje nekoliko pozabljenih naslovov, sveži igralci pa lahko tole igričarsko izkušnjo pridobite po znižani ceni, saj je trenutno znižana za -50 % na 19,99 €.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime