Dead Island 2 nas draži z novo vsebino

Še vedno sem mnenja, da je igra Dead Island 2 bila eno najlepših presenečenj leta 2023, saj je bila zadeva v razvoju celo večnost in je zamenjala več razvijalcev, nakar je na koncu za delo poprijel malo izkušeni studio Dambuster Studios in dejansko dostavil presneto zabaven naslov, ki se ne jemlje preresno in dostavi ravno tisto, kar je obljubljal v napovednikih: krvavi zombijaški sprehod skozi ostanke mesta Los Angeles, ki so mu razvijalci nataknili prikupen vzdevek Hell-A.

Zadevo so toplo sprejeli tudi igralci in tekom leta od izida je Dambuster za igro izdal še dva DLC-ja Haus in Sola, vsi pa so nekako pričakovali, da je to od vsebine vse in da se je razvijalec zdaj preusmeril v nek drug projekt. A zdi se, da niti založnik Deep Silver, ne razvijalec nista pričakovala tako dobrega odziva igralcev, zato se je kmalu začelo šušljati, da zna Dead Island 2 dobiti še nekaj dodatne vsebine, ki sprva ni bila pričakovana.

Da je nekaj na temu je Dambuster Studios pred kratkim uradno potrdil na svojem X računu in to preko kratkega dražilnika, ki igralcem sporoča, da jih Hell-A kliče nazaj in da se za igro pripravljajo velike novice. Ob tem se v dražilniku v ospredju pojavi vprašanje enega igralca, ki studio povprašuje po kakšni dodatni vsebini, nakar dobimo nekaj hitro izmenjujočih se kadrov, ki obljubljajo, da se bo nekaj res zgodilo.

DEAD ISLAND NEWS + TRAILER ANALYSIS
byu/Cl4yG4mer indeadisland

Igralci na subredditu so te kadre pozorno pregledali in v njih izluščili sliko, ki kaže kanale plaže Venice Beach, o teh pa se je govorilo že v originalni kampanji, čeprav jih igralec ni mogel obiskati. Ta lokacija je oporišče organizacije VCLA Bobcats, ki smo jih v igri sicer srečali, saj so nam podali stranske naloge. Zdaj bomo očitno končno lahko obiskali njihovo domačo lokacijo – to tezo podpira en kader v napovedniku, kjer na eni hiši loži transparent z besedami VCLA Bobcats.

Dead Island 2 tako zagotovo dobiva novo vsebino in upamo, da bo ta zajetna in bo razdeljena na plačljiv DLC z novo mapo in kakšnimi brezplačnimi dobrotami kot je možnost ponovnega igranja preko New Game+. Vprašanje ostaja, kdaj bo Dambuster stvari tudi uradno najavil in kje. Hmm, Gamescom je samo še pičla dva tedna stran…

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime