Ustvarjalci serije BoJack Horseman zopet združili moči za novo risano serijo Long Story Short

Imam nenaravno obsesijo z risano serijo BoJack Horseman, ki sem jo najprej poskušal dvakrat pogledati, a se nisem mogel prebiti skozi prvo sezono, nakar sem se v tretje bolj skoncentriral in na dušek pogledal vseh šest sezon, pisana vrsta globokih likov pa se mi je tekom ogleda tako priljubila, da sem takoj po ogledu konca takoj zopet začel z vnovičnim ogledom prve sezone. Kljub temu, da je tole risana serija, kjer ljudje in živali sobivajo skupaj v človeških telesih, je stvar tako dobro spisana, da dejansko spremljamo zasedbo, kako tekom sezon odrašča in se spreminja na račun življenjskih dogodkov, ki nam nikoli ne pustijo preveč počivati.

Serijo je spočel genialni um ustvarjalca Raphaela Bob-Waksberga, ki se je nato spravil delati za Amazon serijo Undone, ta pa je po dveh sezonah zaključila svoje potovanje. Mnogi so nato ugibali, kaj bo naslednji korak tega cenjenega ustvarjalca in ta skrivnost je bila razkrita nedavno in je točno to, kar so njegovi privrženci tudi upali.

Spletna stran Variety poroča, da se je Raphael Bob-Waksberg zopet združil s staro ekipo, ki mu je družbo delala pri BoJack Horsemanu in skupaj zdaj za Netflix delajo novo risano serijo Long Story Short. Novica prihaja ravno ob času, ko BoJack Horseman praznuje 10. obletnico premierne epizode in čeprav so njegovi oboževalci upali na kakšno novo sezono, bi bila ta v bistvu odveč, saj je serija doživela odlično spisan, čeprav žalosten konec. Da je projekt resničen je nato potrdil tudi sam Netflix.

Serija Long Story Short bo govorila o družini, ki se skozi čas spreminja, gledalci pa bodo spremljali njeno deljeno zgodovino, notranje šale in odpiranje starih ran. Sliši se kot slastna komično-dramatična pripoved, ki je ravno tako odlikovala vse sezone BoJacka Horsemana in zagotovo lahko pričakujemo tudi podoben tip humorja ter dramatičnih zapletov. Raphael Bob-Waksberg bo spisal scenarij in bo tudi glavni vodja serije, kot izvršna producenta pa se mu bosta pridružila Noel Bright in Steven A. Cohen, ki sta enaki vlogi zapolnila pri BoJack Horsemanu. Iz te bivše serije se bo pri novem projektu pridružila tudi Lisa Hanawalt, ki je priskrbela unikatni videz risane serije, za animacijo pa bo tudi tokrat poskrbel studio ShadowMachine.

Serija Long Story Short bo premiero doživela enkrat v 2025, mi pa upamo, da se bo iz BoJacka na nov projekt preselil tudi kakšen od talentiranih glasovnih igralcev tipa Will Arnett, ki se ga kar ne morem naposlušati.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime