Serija Ted Lasso naj bil dobila vsaj še eno sezono

Serija Ted Lasso nas je očarala s 1. sezono, saj je prišla ravno v času globalne pandemije in ljudje smo preprosto potrebovali nekakšno stvar, ki bi nas spravila v dobro voljo in nam pokazala, da po svetu ne vlada samo depresija. Dodajte k temu všečno zgodbo, dobro dozo komedije in talentirane igralce in imaš recept za globalni fenomen, kar je Ted Lasso za nekaj časa tudi postal in priporočali ga niso samo kritiki, ampak tudi zadovoljni gledalci.

Apple je bil nad sprejemom navdušen, zato je urno začel delati na 2. sezoni, ki je bila še vedno dobra, a ne tako izpiljena kot originalne epizode, nakar smo dobili še zaključno 3. sezono in mnogi se strinjajo, da je bila ta izmed trojice najslabša, čeprav so avtorji zgodbo uspešno pripeljali do zaključka.

In mnogi so mislili, da je s tem bilo tudi konec avantur Američana Teda, ki ni imel v prvi epizodi pojma o nogometu, a se je skozi čas in preko podpore dobrih prijateljev naučil skoraj vse pritikline tega športa in ekipo AFC Richmond pripeljal v 1. ligo angleškega fuzbala.

Brkateža pa znamo kmalu spet spremljati na televiziji. Spletna stran Deadline namreč poroča, da je Warner Bros. v nadaljnje snemanje že privabil tri igralce (Hannah Waddingham, ki igra Rebecco Walton, Bretta Goldsteina, ki igra Roya Kenta and Jeremyja Swifta, ki igra Leslija Higginsa) in bo zdaj poskušal pridobiti še ostale igralce, ki so jim pogodbe že potekle in so se odpravili novim izzivom naproti. Tu je seveda najbolj pomemben Jason Sudeikis, ki je v seriji igral glavno vlogo in je skupaj z Brendanom Huntom (Coach Beard) skrbel tudi za produkcijo. Če bodo tudi ostali igralci privolili v snemanje potem je pred nami oblikovanje potencialne 4. sezone serije, ki znala stopiti v produkcijo že naslednje leto.

Seveda je snemanje odvisno tudi od urnika vseh igralcev in če so ti zdaj sploh na voljo ali pa so se nemara zavezali k drugim projektom. Deadline pravi, da v potencialni novi sezoni ne bomo gledali igralca Phila Dunsterja (Jamie Tart), ki trenutno že dela na dveh serijah Surface in The Devil’s Hour in preprosto nima časa, da bi se zavezal k še enemu projektu.

Morda bi se kdo vprašal, zakaj bi Apple sploh odobril nadaljevanje te serije, če je pa ta bila tako lepo zaključena? No, odgovor je enak kot vedno: denar. Govorice pravijo, da je gledanost vsebine na pretočnem servisu Apple TV+ na psu in čeprav gor najdemo kvalitetne zadeve, te preprosto ljudje ne gledajo, zaradi česar se je Apple odrekel snemanju dražjih projektov in bo preko ustaljenih imen tipa Ted Lasso poskušal zopet dvigniti gledanost svojega servisa.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime