Dolgčas? Potem si namestite tale mod, ki v Skyrim preseli čisto prave tanke

Igre razvijalca Bethesda so že od vedno močno naklonjene ustvarjanju dodatne vsebine iz strani modderjev, a kar me pri njih vedno preseneti je kako globoko se lahko spustijo ustvarjalci in v igrinem peskovniku. Preko tega lahko denimo povsem spremeniš potek napredovanja v igri Skyrim, si namestiš skrbno sestavljen seznam stotin modov, ki so med sabo kompatibilni ali pa kar združiš igri Fallout 3 in New Vegas v en paket, med katerim nato lahko prosto prehajaš.

Včasih pa dobimo povsem nore projekte za katere sploh nisem prepričan, komu so namenjeni, a ni vrag, če si ni iz njih zanimivo pogledati vsaj kakšnega igralnega posnetka.

Sem notri spada tudi mod The Great Patriotic War, ki ga je za Skyrim Special Edition spočel modder MixedMartialArtist in v to fantazijsko deželo preseli čisto prave tanke in vojake, ki se napajajo iz obdobja 2. svetovne vojne.

Igralni posnetki lepo pokažejo, kakšen kaos se lahko odvije, ko se na takšen teren zapeljejo tanki. Svoje lahko komandirate tudi vi in razstreljujete sovražna gosenična vozila, nato lahko na juriš navalite preko svojih dveh nog in s strojnico postrelite konkurenco. Usedete se lahko tudi v letalo in nato preko bomb izničite uboge mravlje na bojišču ali pa okronate za komandirja topništva in preko teh močnih orožij spremenite potek bitke.

Kakor vidite preko igralnih posnetkov je stvar povsem odpuljena in čeprav tankovske bitke lahko na veliko boljši in globok način podoživite v drugih naslovih, je vseeno zanimivo videti, da se ta kaos odvija v deželi Skyrima. Bitke lahko preselite tudi na ločeno mapo, ki predstavi bolj urbano okolje velemesta in kar malce bizarno je videti moderne zgradbe in policijska vozila znotraj Skyrimovega pogona.

Mod vas čaka na sledeči povezavi, pred namestitvijo pa si pozorno preberite navodila, saj bo za uspešno delovanje potrebno namestiti še nekaj ločenih modifikacij.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime