Predelava igre Horizon Zero Dawn je resnična in prihaja že naslednji mesec!

Govorice, da bo sedem let stara igra Horizon Zero Dawn dobila predelavo, so se izkazale za resnične, saj je Sony na svoji včerajašnji predstavitvi najavil projekt Horizon Zero Dawn Remastered, ki je dobil prvi napovednik in njegova glavna naloga bo prenoviti grafično podobo in to približati grafiki, ki jo kaže nadaljevanje Forbidden West.

Originalna igra je sicer še danes videti impresivno, a vsebuje določene pomankljivosti, ki znajo sodobnega igralca zmotiti. Tu najbolj v oči bodejo nekam plastični obrazi nastopajočih in slabe mimike obraza, kar bo Remastered verzija popravila, zraven pa bo dodala še kopico privlačnih posodobitev.

Poleg izboljšanih obraznih grimas bodo nadgradnje dobile tudi teksture, osvetlitev scen in animacije. Na novo je bilo posnetih za do deset ur dialogov, ki so jim bili dodani izboljšani koti kamere.

Nadgradnja bo na voljo samo za PC in konzolo PlayStation 5, to pa s sabo prinaša napredno podporo kontrolerja DualSense, 3D zvok in višje ločljivosti, ki bi morale udobno bivati z višjimi sličicami na sekundo.

Predelava je plod skupnega dela razvijalcev Guerrilla Games in Nixxes, ki sta kodiranje praktično že zaključila, zato je datum izida zastavljen že za 31. oktober letos!

In dobrih novic tule še ni konec, saj bo Sony Horizon Zero Dawn Remastered prodajal po res ugodni ceni 49,99 €, obstoječi lastniki originalne igre pa boste lahko nadgradnjo na novo verzijo izvedli za pičlih 9,99 €.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime