Tule je dražilnik za tretji DLC igre Atomic Heart

Igra Atomic Heart je zdaj stara dobro leto in pol, zanimivo pa je, da se o tem naslovu v igričarskih krogih bolj redko govori. Kar je malce presenetljivo, saj je ta prvi naslov izpod rok svežega razvijalca Mundfish dostavil zanimivo sovjetsko obarvano različico BioShocka, ki pa je vseboval en večji minus. Večino časa smo namreč preživeli med raziskovanjem morečih hodnikov laboratorijev, kjer so znanstveniki izvajali bizarne eksperimente, a ko smo te stopnje opravili smo morali skočiti v odprti svet, ta pa je bil katastrofalen, saj se sovražnikov v njem, zaradi neprestanega njihovega oživljanja, nikakor nismo mogli zares odkrižati, zaradi česar je verjetno veliko igralcev dvignilo roke nad igranjem že v začetku kampanje.

Mundfish je vmes že napovedal delo na nadaljevanju, vmesni čas pa bodo zapolnili z izdajanjem DLC-jev. Za razliko od osnovne igre, ki na Steamu nosi oceno “Very Positive”, naknadno izdani dodatki niso prejeli tako visokih ocen, a razvijalec nam je obljubil štiri DLC-je, nedavno pa so za tretjega pripravili prvi dražilnik.

Po dokaj v redu sprejeti razširitvi Annihilation Instinct in slabšem Trapped in Limbo prihaja tretji DLC, ki pa zaenkrat še nima uradnega imena. Mundfish je namreč zgolj podelil kratki video, ki prikaže ogromnega robota med plesom, ki pa svoj nasmejan obraz hitro zamenja v nekaj bolj neprijaznega in za njegov poraz bomo morali pod pas dobiti neko impresivno orožarno – glede na njegova krila že zdaj stavim, da nas čaka tudi nekakšna zračna bitka. Tretji DLC obljublja, da nas bo popeljal na že obiskane, a predelane lokacije, skočili pa bomo tudi na povsem nov del ogromnega kompleksa Facility 3826, imenovan The Chelomey Complex.

Tretji DLC nima ne imena, ne datuma izida, a nekako sumimo, da ga bomo dobili še enkrat letos, nakar nas čaka samo še zaključno poglavje in čakanje na nadaljevanje.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime