Popularni streamer Asmongold je načrtoval samomor, a je na to pozabil, ko je za WoW izšel dodatek Wrath of the Lich King

Twitch streamer Asmongold je svojo kariero začel znotraj igre World of Warcraft, z upadom popularnosti tega MMO-ja pa je začel svoje prenose v živo širiti tudi na druge igre, kasneje pa je začel delati na “react” vsebine, kjer si pred gledalci ogleda najnovejša dogajanja po svetu ter na njih poda kakšen komentar. Ta prehod iz World of Warcrafta je bil zanj hudo uspešen, saj je danes še bolj popularen kot pa je bil v WoW vodah in svojo vsebino je začel izdajati tudi na YouTubu.

Tam se je nekaj dni nazaj pojavil posnetek, v katerem Asmongold spregovori o svojih težavah, ki jih je doživel med odraščanjem in posnetek je zanimiv tudi na račun tega, da je eden najbolj slavnih streamerjev leta nazaj aktivno razmišljal o samomoru, a ga je iz tega brezna brezupja potegnila igra World of Warcraft.

Asmongold je znan po svojem odnosu do življenja, kjer rad pove kar mu je trenutno na umu, osebna higiena in urejena hiša pa sta mu sekundarnega pomena. V novem videu se je streamer izpovedal, da takšen ni bil od vedno, ampak se je takšno obnašanje začelo v srednji šoli, kjer je cele dneve preživljal v World of Warcraftu, skupaj z mamo pa sta živela v relativni revščini. Puncam ni bil zanimiv in stvari so postajale vse hujše – obupal je nad tem, da bi postal “normalna” oseba in v WoW-u je postal eden od najboljših Warriorjev, a resnično življenje mu je začelo najedati um.

Streamer pravi, da je vedno mislil, da bo po srednji šoli naredil samomor, a je nato leta 2008 za igro World of Warcraft izšel dodatek Wrath of the Lich King in ta je bil tako dober, da je na svojo idejo nekako pozabil. Spravil se je celo delati v trgovini Sam’s Club, a je svojo službo tako sovražil, da je prišel na novo idejo: “Namesto da bi se ubil, sem se odločil narediti nekaj še hujšega: postal sem streamer.”

Ta odločitev se je izkazala za pravilno, saj je Asmongold danes eden od najbolj popularnih zabavljačev Twitcha in streamer v videu prizna, da so mu igre rešile življenje. Predvsem je tu omenjen World of Warcraft, ki ga je s svojo vsebino naučil več kot bi ga lahko katerakoli resnična šola.

Asmongold pravi, da je trenutno srečen v življenju in da se danes ne ozira več na sovražne komentarje, ki so mu včasih prišli bolj do živega. Tolaži ga dejstvo, da samo on nadzira svoje življenje in svoje obnašanje lahko spremeni kadar se mu zahoče.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

1 KOMENTAR

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime