Streamer med vožnjo tipkal po telefonu, razbil McLarena in bil brcnjen iz platforme Kick

Kontroverzni streamer Jack Doherty je eden od tistih, ki je zaslovel predvsem na račun sporne vsebine. 21-letnež najraje hodi po ulici in nadleguje mimoidoče, ob tem pa ga vedno nekdo snema. Ob boku ima vedno tudi prisotnega telesnega stražarja in če komu njegovo nadlegovanje ni všeč in bi mu rad stisnil kakšno zaušnico, vmes poseže njegov varnostnik.

Te svoje potegavščine je predvajal na platformi Kick, ki je že večkrat v preteklosti postal dom streamerjev, ki jih drugje ne prenašajo. A tudi Kick ima svoje meje in te je Jack presegel tekom vikenda, čeprav tega niti ni načrtoval.

Jack se je namreč 5. oktobra spravil v svoj pregrešno dragi avto McLaren 570S, nakar se je skupaj s še enim spremljevalcem spravil v vožnjo na mokro avtocesto. Vendar je streamer preveč zaposlen s svojo vsebino, zato je med vožnjo tipkal po telefonu, nakar je izgubil nadzor nad avtom in se zaletel v bližnjo ograjo in samo srečo ima, da ob tem ni zadel še kakšnega drugega vozila.

Vse to je posnel njegov spremljevalec in snemanje se je nadaljevalo med in tudi po nesreči. Kar je posebej nagnusno pri tem incidentu je Jackovo neprestano vztrajanje, da je treba vse še vedno snemati, kljub temu, da bi lahko v nesreči umrl. Njegov sopotnik mora okrvavljen držati telefon in ga snemati, Jack pa je kasneje podelil še en posnetek, kjer mu mimoidoči pomagajo in medtem ko ga dobesedno vlečejo iz okna avta, je njemu glavni fokus to, da ima kamero usmerjeno v svoj obraz.

Incident je bil tako odmeven, da je Kick moral narediti drastičnega. V intervjuju za spletno stran NBC je predstavnik platforme povedal, da Kick ne podira nelegalnih aktivnosti kot je ogrožanje drugih voznikov, zato je kreatorju ukinil njegov račun. Jack bo zdaj moral svojo kariero nadaljevati nekje drugje in pri temu je bizarno, da ima še vedno aktiven YouTube račun, kjer si je nabral skoraj 15 milijonov sledilcev.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime