Popularni streamer Kai Cenat bo zagnal maratonski stream igre Bloodborne, v upanju, da Sony le spočne predelavo

22-letni Twitch streamer Kai Cenat se je nedavno spustil v preigravanje igre Elden Ring ter njenega dodatka Shadow of the Erdtree ter se tako ujel v past kvalitetnih iger razvijalca FromSoftware, ki jih enkrat probaš, nakar si želiš preigrati vse iz njihovega kataloga. Takšno potovanje v to zvrst iger je spremljalo tudi še enega streamerja Asmongolda, ki je včasih delal vsebino samo za igro World of Warcraft, nakar je bolj za hec skočil v objem igre Dark Souls 1 in nato postal zvesti igralec žanra “soulslike”.

Seveda so streamerji pri teh igrah veseli tudi visokih številk gledalcev, ki Kai Cenata redno spremljajo že dolgo. Ta streamer je poseben v tem pogledu, da se svojim igralnim izzivom povsem posveti: mnogokrat preobleče tudi sobo, da ta odraža igrani naslov, nakar na stream povabi prijatelje v kostumih in mislim, da je tole edini igralec, ki je sredi igranja Elden Ringa in jeze zaradi neprestanih smrti pred kamero pripeljal čisto pravo psihologinjo.

Kai Cenat se zdaj pripravlja za naslednji izziv in to bo igra Bloodborne, ki smo jo dobili leta 2015 in jo mnogi štejejo za najboljši izdani naslov razvijalca FromSoftware. Kai je najavil maratonski prenos v živo, kar pomeni, da stream ne bo prekinjen, dokler v igri ne bo poražen še zadnji šef, pa čeprav bo moral za to spati pred kamero. Tudi ta prenos v živo bo imel očitno visoko produkcijo: z ekipo je presneto impresivno poustvaril uvod igre, kjer se kot Hunter zbudimo na operacijski mizi, medtem ko nam en čuden sivolas starček, znan kot The Blood Minister, poda pogodbo za lovljenje raznih pošasti, ki so poselile mesto Yharnam. Žal se sekvenca zaključi preden se iz krvi rodi pošast in se nato vname – verjetno bi kaj takšnega stalo preveč dolarjev za takšen preprost napovednik, ki igralce vabi v prenos v živo.

0

A Kai Cenat si ne želi samo dobro obiskanega prenosa v živo, saj je stream namenjen vsem zvestim igralcem Bloodborna, ki že leta čakajo, da se Sony zgane in najavi predelavo. Kai in njegovi oboževalci menijo, da bi znal dobro obiskan prenos v živo stvari premakniti iz mrtve točke, kar je sicer hudo optimistično, a privrženci te franšize so po drugi strani že obupani in so pripravljeni upe položiti na vsako stvari, ki bi morda pripomogla do obuditve franšize. Bloodborne je namreč slaven po temu, da je ostal ujet na konzolo PlayStation 4 in čeprav ga je moč igrati tudi na PS5, so sličice na sekundo zaklenjene na številko 30, ločljivost pa na večjih zaslonih izpade podpovprečno. Sony je lastnik franšize, a nikakor noče najaviti vsaj malce obnove ali predelave, ki bi igro spravila na aktualno konzolo in morda tudi PC – morda stvari spremeni obetajoč emulator konzole PS4.

Kai Cenat ima prenos v živo napovedan za nocoj ob polnoči, spremljali pa ga boste lahko na njegovem uradnem kanalu.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime