Star Wars Outlaws bo prvi večji DLC prejel že v jeseni

Morda ste se ob zgornjem naslovu vprašali, če niste morda kaj zamudili in se je izid igre Star Wars Outlaws nekako smuknil mimo vas. Brez skrbi, ničesar niste zamudili, saj je Outlaws še tri tedne od izida, a založnik Ubisoft je že zdaj začel načrtovati vsebino znotraj sezonske prepustnice, ki bo vsebovala kar nekaj zanimivosti in jo bomo lahko začeli uživati samo nekaj mesecev po izidu osnovne kampanje.

Za osnovno igro bo treba odšteti 69,99 €, medtem ko Gold Edition, ki stane 109,99 € in Ultimate Edition za 129,99 € v svojem paketu ponujata tudi sezonsko prepustnico in možnost igranja 3 dni pred uradnim izidom.

star wars

Lastniki sezonske prepustnice boste takoj ob zagonu igre prejeli dostop do DLC-je Vessel Runner Character Pack, ki je v bistvu kup preoblek za glavno junakinjo Kay in njenega prisrčnega spremljevalca Nixa. Poleg te kozmetike boste igralci pridobili tudi ekskluzivni dostop do misije Jabba’s Gambit, ki nam bo omogočil srečanje s slavnim črvom Jabbo the Huttom.

A Jabba ni edini znani obraz iz filmov, ki se bo pojavil tudi v tej igri. Prvi večji DLC, imenovan Wild Card, bo Kay infiltriran na turnir iz kvartopirske igre Sabacc, tam pa ji bo pot prečkal nihče drug kot šarmantni Lando Calrissian. Kay bo ugotovila, da so stvari precej bolj resne kot pa je sprva mislila in čaka nas napeta misija, ki jo bomo lahko začeli igrati že enkrat to jesen. Ob izidu te prve štorijalne razširitve se bomo igralci lahko pozabavali še z dvema skupkoma kozmetik: Hunter’s Legacy in Cartel Ronin.

Nato bomo dobili malce predaha, a že v pomladi 2025 nas čaka druga razširitev Pirate’s Fortune, ki bo zopet dodala nekaj novih misij. V teh se bomo srečali z vesoljskim piratom Hondo Ohnako, ki bo poskušal poravnati račune s svojo staro gusarsko posadko.

Star Wars Outlaws se urno približuje izidu in imamo občutek, da bodo 30. avgusta kopije kar letele iz prodajnih polic. Govorimo namreč o znamki Vojna zvezd in marsikdo že zelo dolgo čaka, da se preizkusi v vlogi vesoljskega najemnika in da to izjemno široko vesolje izkusi skozi odprti svet.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

1 KOMENTAR

  1. Nikakor se ne strinjam s tem člankom, kot da ga je napisal Ubisoft….. Doplačilo za preobleke (Character Pack) , ki so v tej singleplayer so brezvezne, ker te nobeden ne vidi in to za 20€. DLC Jabba itd so v bistvu deli osnosvne igre, ki pa ga je Ubisoft odrezal in dal kot možnost za doplačilo…

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime