Na spletu so se pojavile nove govorice glede igre Half-Life 3

Govorice o tretjem delu serije famozne serije Half-Life med igralci krožijo že skoraj dve desetletji, a so se vedno izkazale za kup nakladanja prepotentnih “leakerjev”. Izjema je bila samo ena in to je tista, ki je pripeljala do razkritja igre Half-Life: Alyx, ki jo je razvijalec Valve v svet poslal leta 2020, a jo je bilo moč preigrati zgolj skozi perspektivo virtualne resničnosti.

Zdaj pa so se pojavili namigi, da naj bi Valve delal na čisto pravem nadaljevanju osnovne serije, ki jo bomo lahko izkusili za navadnim monitorjem oziroma televizorjem.

half-life

Te govorice je najprej sprožila dokaj slavna glasovna igralka Natasha Chandel, ki je na svoji uradni strani v življenjepisu zapisala delo na projektu “Project White Sands”, kot razvijalec in založnik pa je zraven pripisan nihče drug kot Valve. Natasha ima bogato zgodovino, saj je svoj glasovni talent pokazala v igrah kot so Starfield, Valorant in Call of Duty.

Samo omemba tega razvijalca je na internetu takoj sprožila vihar ugibanj glede skrivnostne igre White Sands in kaj bi ta lahko bila. Uboga spletna stran glasovne igralke je prejela toliko obiska, da se je preprosto sesedla, Natasha pa je nato obnovila življenjepis in iz njega odstranila težavno referenco.

A ugibanja igralcev se medtem niso umirila. Mar Valve res dela na novi igri in to znotraj vesolja Half-Life? White Sands je namreč resnična lokacija znotraj zvezne države Nova Mehika, tam pa ameriška vojska redno testira svoja orožja nuklearne nravi. In ravno White Sands je tisto mesto pod peskom katere naj bi se nahajal kompleks Black Mesa v katerega je leta nazaj prispel Gordon Freeman in sprožil dogodke igričarske serije Half-Life.

Plamene teh govoric je nato podpihal še dobro znani YouTuber Tyler McVicker, ki si je celotno kariero zgradil na govoricah glede igrah razvijalca Valve. Tyler pravi, da projekt White Sands spremlja že vse od leta 2021, takrat pa je bil znan pod imenom HLX. Projekt je nato začel zasledovati preko sledi, ki jih je Valve puščal v datotekah iger tipa Dota 2, tam pa je izbrskal, da bomo nastopali v vlogi nekoga, ki nosi HEV skafander ( tistega, ki ga je v dvojcu iger nosil Gordon Freeman) in da bomo obiskovali razne svetove, kjer bomo naleteli na čudna bitja kot so denimo mutirane gorile. Tyler je mnenja, da je Project White Sands dejansko Half-Life 3 in da je Valve na njem delal že vse od leta 2021.

To ni edina igra iz strani tega razvijalca, ki še ni bila najavljena, a naj bi bila v aktivnem razvoju. Valve naj bi že nekaj časa delal na večigralski igri Deadlock, ki je nekakšna različica Overwatcha, za to pa se je na spletu že pojavil igralni posnetek, ki naj bi bil vzet iz testne različice igre.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime