Nadaljevanje igre Ghost of Tsushima dobilo prvi napovednik

Izkazalo se je, da je bila naša včerajšnja napoved pravilna in Sonyjeva konferenca State of Play je zares vsebovala napoved enega večjega naslova, ki je bil na koncu nič drugega kot pa Ghost of Tsushima 2.

Uradno se projekt imenuje Ghost of Yōtei in razvijalec Sucker Punch Studios je v ta naslov vložil kar nekaj let kodiranja, prvi napovednik pa nas je, tako kot original, očaral s čudovito grafično podobo.

Žal se v tokratno avanturo ne bo vrnil protagonist prejšnje igre Jin Sakai, saj se bo dogajanje tokratne igre preselilo na otok Hokkaido, v glavno vlogo pa bo postavljena povsem nova junakinja Atsu. Jin se ne bo pojavil niti kot kot kakšen stranski lik, saj se igra odvija leta 1603, medtem ko je bila prva avantura postavljena v leto 1274. Kljub temu stavimo, da bo Atsu v vsaj eni sceni naletela na Jina in se mu bo poklonila na njegovem grobu.

Atsu bo očitno imela podobne sposobnosti kot njen predhodnik, saj se bo prav dobro znašla s katano, znala bo tudi jahati konje in na poti jo bo spremljal volk, čeprav še ni jasno, ali bo to samo občasni ali pa stalni kompanjon.

Na kakšne bolj podrobne informacije bo treba še počakati, saj Ghost of Yōtei izide enkrat v 2025 za konzolo PlayStation 5, kasneje pa izide tudi za PC.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

1 KOMENTAR

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime