Morilski klovn Art iz filmov Terrifier dobiva svojo igro

Franšiza nizkoproračunskih grozljivk Terrifier je nedavno dobila tretji del, ki trenutno straši po kinodvoranah in ta je dejansko nekaj zaslužil. Morda se komu 18 milijonov dolarjev izkupička pri nekem filmu ne zdi neka bajna vsota, a Terrifier 3 je bil posnet na izjemno skromnem proračunu, zato je zanj ta vrnitev vloženega denarja tolikokrat večja.

Glavna privlačnost teh filmov je morilski klovn Art, ki svoje žrtve usmrti na tako nagnusne načine, da se lahko ob gledanju dvigne vsebina želodca tudi prekaljenim oboževalcem grozljivk, zdaj pa se bodo te stvari preselile tudi v format videoigre, ki jo izdeluje razvijalec Relevo.

Terrifier: The ARTcade Game bo tako kot njen filmski izvirnik narejena na skromnem proračunu. Razvijalec se je v tem primeru zatekel v žanr od strani gledanih 2D pretepačin, ki smo jih včasih uživali na konzolah tipa Sega Genesis. Art ima za svoje klanje tokrat zanimiv izgovor: filmska ekipa se je namreč odločila poustvariti njegova gnusna dejanja iz preteklosti, a ni pričakovala, da se bo na sceni pojavil resnični Art, ki nato začne s klanjem snemalcev, igralcev, kaskaderjev in ostalih civilistov.

Glede na napovednik akcija ni videti kaj preveč prepričljivo in tudi zvočni aspekt je že v tem dražilniku slišati nekam revno. Morda pa se bo The ARTcade Game igralcem priljubil ravno na račun te svoje preprostosti in bo tudi v temu vidiku sledil zgledu filmskih predhodnikov.

Terrifier: The ARTcade Game izide enkrat v 2025 in sicer za PC, Nintendo Switch, PlayStation 5 in Xbox Series X.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime