Filmska predelava igre Until Dawn izide aprila 2025

Sonyjeva zaljubljenost v licenco Until Dawn me preseneča, saj ta igra iz leta 2015 resda med oboževalci uživa nekakšen kulten status, a je založnik na njo vmes praktično pozabil. Leto po izidu smo sicer dobili VR igro Until Dawn: Rush of Blood, a nato 8 let glede te grozljivke nismo slišali ničesar, dokler nedavno ni izšla predelava originala, še pred tem pa je Sony napovedal selitev na velika platna.

Filmska obdelava igre se bo imenovala preprosto Until Dawn in informacije glede tega projekta so zaenkrat skope. Film bo režiral David F. Sandberg, ki je nedavno na Instagramu podelil novico, da je bil posnet zaključni kader, včeraj pa je produkcijska hiša Screen Gems najavila, da bomo film v kinih lahko spremljali od 25. aprila 2025 dalje.

Med igralci kakšnih velikih imen ne bomo našli, se bo pa v vlogo psihiatra Dr. Hilla vrnil igralec Peter Stormare, ki je to nalogo mojstrsko opravil tudi v igri. Žal Rami Malek ne bo zopet posodil svojega talenta, saj je od izida igre postal prepoznavno ime Hollywooda in je verjetno za svoj nastop v filmu zahteval malce preveč dolarjev.

Zanimivo bo videti, kateri štorijalni niti bo sledila zgodba filma, saj je igra poznana ravno po temu, da vse naše odločitve spreminjajo nadaljnje dogodke. Izza kamere sicer stoji solidna dvojica ustvarjalcev: režiser David F. Sandberg je pred tem izdelal grozljivki Lights Out in Annabelle: Creation, medtem ko je scenarij spisal Gary Dauberman, ki je ravno tako svoj talent posodil filmu Annabelle: Creation, obenem pa je sodeloval pri grozljivkah It, It: Chapter Two in The Nun.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime