Razvijalci igre Theme Hospital najavili Two Point Hospital

Leta 1997, torej debelih 20 let nazaj, je izšla močno zabavna simulacija bolnice imenovana Theme Hospital. Zadeva se ni jemala preveč resno a je vseeno prinesla ogromno zabave tistim, ki so si vedno želeli voditi bolnico.

Tokratni projekt prihaja iz rok istih razvijalcev, ta pa se imenuje Two Point Hospital. Ekipo, odgovorna za nastanek igre, sestavljajo prekaljeni veterani industrije, ki so poprej delali na naslovih kot so Black & White in Fable, ti pa obljubljajo kakovostno igro, ki jo bo preveval šarm, igrabilnost ter humor iz originala.

Zaenkrat je podrobnosti bolj malo, so pa razvijalci izdali napovednik, ki prikazuje v kakšno smer vodi tale simulacija bolnice. Ta se soredotoča na karakterja z imenom Trevor, ki je povsem običajen možakar, ki pa ga muči vrtavica, zaradi katere se mu glava spremni v žarnico. To je dovolj, da lahko vidimo, da tudi Two Point Hospital ne bo povsem resna zadeva in komaj čakamo, da vidimo kakšne odštekane bolezni bomo zdravili pozno v 2018, ko naj bi se pripetil izid.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime