Najavljen Fable 4

Pred manj kot dvema letom se je ugasnil razvijalec Lionhead Studios, ki so poprej razvili trilogijo Fable iger. Tako je upanje, da se bomo še kdaj vrnili v svet Albiona gorelo samo pri največjih oboževalcih. A glej ga zlomka, njihove želje se bodo uresničile, saj je spletna stran Eurogamer iz zanesljivih virov dobila potrdilo o nadaljevanju.

Fable 4 naj bi razvijal studio Playground, ki so poprej razvili igro Forza Horizon 3. Odločitev za razvijalca, ki očitno obvlada avtomobilske špile in v RPG-jih nima izkušenj se zdi malce neobičajna a studio naj bi pospešeno najemal novo osebje, kjer naj bi za projekt na koncu skrbelo kar 200 osebja.

Zakaj se je Microsoft odločil za ponoven zagon franšize potem ko je odpustil originalnega razvijalca ter preklical F2P igro Fable: Legends? Govorice so, da so inspiracijo dobili glede na uspeh igre Horizon: Zero Dawn, ki je kot ekskluziva za PlayStation 4 prinesla Sony-ju veliko novih strank. Xbox nujno potrebuje več ekskluziv in možno, da bo prenovljeni Fable zopet postavil Microsoftovo konzolo na vrh prodajnih lestvic.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime