Modder ustvaril modifikacijo, ki doda droge v The Sims 4

Od vseh raznovrstnih karier, ki jih lahko razvijemo v popularni simulaciji življenja, The Sims 4, je vedno umanjkala ena: preprodajalec drog. Seveda česa takega založnik Electronic Arts ne bi nikoli vključil v svojo igro a k sreči so tu modderji, ki ustvarjajo dodatno vsebino in vključijo v špil tisto, kar sicer ne bi bilo mogoče.

Eden od teh tipčkov se imenuje Filip in ta se je enkrat spravil igrati The Sims 4, v upanju, da bo povsem na svoje zasnoval kuhinjo. Kmalu je pogruntal, da mu notranje oblikovanje ne gre od rok a po naključju je odkril, da njegovi talenti stojijo drugje. Opazil je, da je za igro na voljo kar nekaj vsebine v povezavi z drogami a je ni moč “praktično” uporabljati v sami igri.

Pljunil je v roke in se spravil k delu in nastala je modifikacija z imenom Basemental. Najprej ustvarimo svojega Simčka, ki ima lastnost “Drug Dealer” in ga vselimo v sosesko. Ostali Simčki nato pristopijo do njega in lahko kupijo čuda reči od kokaina, marihuane pa vse do tablet. Virtualni strički lahko svoje droge kupujejo celo preko “Dark Weba” na svojih računalnikih.

Modifikacija je presenetljivo kvalitetna in obsežna. Vaši virtualni prijatelji lahko ob rednem uživanju se celo predozirajo in odidejo v onostranstvo. Postanejo odvisni in po hudi noči drogiranja, se zjutraj zbudijo “mačkasti” a kmalu spet pokličejo preprodajalca za novo dozo. Še več, če imate nameščeno modifikacijo imenovano WickedWhims, ki v igro vpelje močno razširjeno “seksualno plat” naslova, lahko izmenjavate seksualne usluge za novo dozo Simčkove priljubljene droge.

Filip je zaradi svoje modifikacije ustvaril tudi svoj Patreon, kjer je maksimalno želel zaslužiti 500$ na mesec. A malce se je uštel, saj trenutno v donacijah prejema kar 6000$ mesečno, kar zna še trajati saj ima Filip še kar nekaj idej za nadaljni razvoj.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime