Divinity: Original Sin 2 Definitive Edition bo ogromna, brezplačna nadgradnja za PC igralce

Divinity: Original Sin 2 je dobra igra. Ne samo dobra ampak smo ji na naši strani dodelili celo laskavi naslov za najboljšo RPG igro 2017 in ko mimoidoči naključnež povpraša za kakšen nov in dober RPG, je Original Sin 2 prva igra, ki nam skoči na um.

A razvijalec Larian Studios  s svojim izdelkom ni povsem zadovoljen zato se je spravil k delu ter poliranju in tako nas bo 31. avgusta pričakal izid Divinity: Original Sin 2 Definitive Edition. Glavni razlog za popravljeno verzijo igre so zagotovo konzole, saj bo na ta datum igra izšla za PlayStation 4 ter Xbox One. A tudi PC igralci ne boste ostali brez svojih dobrot, saj bo Definitive Edition za posedovalce Divinity: Original Sin 2 povsem brezplačna!

Najboljše RPG igre leta 2017

Kaj so spremenili?

Za začetek so predelali uvodni del in bolje predstavili igralne mehanike, kar bo pomagalo novincem. Dodana je nova težavnostna stopnja Story Mode, ki naredi boje veliko manj težavne in vam omogoči, da se povsem osredotočite na samo zgodbo.

Slednja bo močno predelana saj je ekipa predelala 150.000 besed ter posnela 130.000 govorjenih besed, kar naj bi popravilo malce šibki poglavji 2 in 3. To je ogromna številka saj je povprečna novela v tiskani obliki težka okoli 100.000 besed.

Poleg tega bo na voljo ogromnih manjših popravkov, dodatna glasba na voljo pa bodo tudi nove naloge, med njimi se bo znašel karakter Sir Lora – veverica, ki želi postati vitez. Ne samo da bo imel čisto svojo nalogo, moč ga bo celo povabiti med vašo igralno partijo, kjer vam bo pomagal v boju.

Divinity: Original Sin 2 Definitive Edition bo povsem ločena igra na Steamu, tako da vam shranjene pozicije iz originala ne bodo delovale, če pa vam spremembe slučajno ne bodo všeč, lahko vedno zaženete starejšo različico, ki bo še vedno v vaši knjižici.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime