Novi napovednik za Farming Simulator 19 se osredotoči na oskrbo živali

Vsi poznamo prodajne hite kot so denimo Call of Duty, Grand Theft Auto ter FIFA igre, ki ob izidu založniku po hitrem postopku napolnijo bančni račun. A se zavedate, katera serija je glede na prodajne številke v Sloveniji prava uspešnica? No, glede na naslov članka ste zagotovo ugotovili za kateri naslov se gre in to je seveda Farming Simulator.

Bolj težko boste našli igralca, ki za priljubljeno serijo kmetovanja še ni slišal. Čeprav morda ne poseduje neke hude zgodbe ali pa RPG mehanik, je špil odličen v temu, da se ob njim preprosto odpočijete ter se potopite v svet kmetovanja.

Razvijalec Focus Home Interactive je izdal nov napovednik, ta pa se tokrat osredotoča na oskrbo živali. Našo farmico bo naselila lepa čredica živalskih sopotnikov kot so krave, prašiči, kokoši, ovce ter konji. Slednje bo moč celo jahati in to bo eden od načinov za hitro prečkanje površine naše kmetije. Napovednik nam prikaže tudi izboljšano grafiko, video pa zaradi čudnega razloga precej spominja na serijo Life is Strange.

Poleg živali bo v Farming Simulator 19 na voljo preko 300 različnih vozil ter orodij, prvič v seriji pa se bo pojavila tudi znamka John Deere.

Igra je zaenkrat napovedana za 20. november, če pa si želite povsem svoje fizične kopije, si jo lahko naročite tule.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime