Battlefield 5 bo svoj battle royale, Firestorm, prejel šele spomladi 2019

Battlefield 5 so skorajda tik pred izidom zamaknili za en mesec a očitno tudi ta dodatni razvojni čas ne bo dovolj, da bi ob izidu prejeli njihovo težko pričakovano izpeljanko battle royale načina, ki se bo v tej igri imenoval Firestorm.

Založnik EA ter razvijalec DICE sta včeraj namreč naznanila vse svoje nadaljnje načrte za njihov prihajajoči naslov. Kot je razvidno iz spodnje slike, bo Firestorm izšel šele spomladi 2019. To je seveda voda na mlin njegovemu glavnemu konkurentu Black Ops 4, ki bo med tem časom lahko dodobra utemeljil svoj primat edinega AAA naslova z battle royale načinom.

Razvijalec pravi, da bo Firestorm ob izidu ponujal vse kar pričakujemo od Battlefield igre. Tako bomo poleg vedno ožjega bojnega polja, deležni še močnih vozil, poudarek pa bo tudi na ekipnem bojevanju.

Poleg tega, bomo spomladi prejeli novo mapo, na kateri se bodo zavezniki in sile osi preganjali po obalah grške Krete. Nacisti bodo na vse moči poskušali prebiti obrambne pozicije zaveznikov, velik poudarek pa bo na tankovskem ter zračnem bojevanju.

Bo spomladi battle royale sploh še popularen ali se bomo do takrat že naveličali tosortnih špilov in bodo spet na vrsto prišle bolj preproste igre tipa Deluxe Ski Jump? Počakajmo še par mesecev in videli bomo.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime