Destiny trial/demo na voljo

Bungie, razvijalec pred nedavnim izdane igre Destiny, je sporočil, da je izdal demo verzijo, ki bo na voljo vsem konzolnim platformam. Na Xboxu One ter PlayStationu 4 se imenuje Trial, na Xboxu 360 ter PlayStation3 pa je zadeva označena kot Demo.

Kakorkoli že zadevo imenujete, ta trial/demo omogoča kratek preizkus igre in sicer bodo igralci lahko uživali v kreiranju karakterja ter v nekaterih misijah, kjer bo moč izkusiti tudi kooperativno stran igre.

Na Xboxu One ter PS4 bo tale trial zahteval 20 GB trdega diska, medtem ko bo špil na Xboxu 360 ter PS3 potreboval 6 GB prostora. Posledica tega je, da nekatere verzije Xboxa in PlayStationa 3 demota ne bodo zmožne pognati, te pa so sledeče:

  • Xbox 360 Arcade Console
  • Xbox 360 4 GB Console
  • Xbox 360 Core System
  • PlayStation 3 12 GB System

Vaše shranjene pozicije v demo verziji bo moč prenesti v polno verzijo igre. Prav tako bo moč prenesti shranjene položaje iz Xboxa 360 na Xbox One ter iz PlayStationa 3 na PlayStation 4.

Destiny je izšel septembra in in trenutno vsebuje 9,5 milijona aktivnih uporanikov, v delu pa je tudi ekspanzija imenovana The Dark Below ter tudi polnopravno nadaljevanje. Čas za preizkus igre je tako popoln, saj je igra v polnem razmahu.

Na srečo smo za vas pripravili večjo zalogo izvodov igre v naši spletni štacuni.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime