Avengers igra končno razkrita, igrali pa jo bomo šele naslednje leto

Sedaj, ko se je norija okoli zadnje filma Maščevalci: Zaključek malce pomirila, je čas da Marvel poskrbi, da franšiza ne bo prehitro utonila v pozabo.

Nekaj časa se je šušljalo o povsem novi igri, ta pa je bila včeraj na sejmu E3 tudi potrjena.

Ta se bo imenovala preprosto Avengers, razvija pa jo Crystal Dynamics, katerega poznamo predvsem po seriji Tomb Raider (ter franšizi Legacy of Kain ampak ta je očitno postala povsem pozabljena).

Igro bomo lahko igrali v enoigralskem načinu, seveda pa mora vsak današnji naslov imeti večigralsko komponento. Ta bo tu prišel v obliki sodelovalnega načina, kjer boste v avanturo poklicali še tri dodatne prijatelje.

Štorija pravi, da so Maščevalci odprli novo oporišče v San Franciscu. Zgodi se neka katastrofa za katero obtožijo ravno naše heroje in skupina se zato razpade. A glej ga zlomka, pet let kasneje se zgodi nova tragedija, ki jo lahko reši samo naveza superherojev, katero sestavljajo Hulk, Kapetan Amerika, Iron Man, Thor ter Black Widow.

Kako točno se bo igra sploh igrala še ni znano, sumimo pa da se bo šlo za tretjeosebno akcijsko igro z živim svetom, ki bo spominjal na tistega iz iger Destiny ter The Division. Razvijalci obljubljajo, da bodo redno skrbeli za novo vsebino, ki bo za vse obstoječe kupce povsem brezplačna.

The Avengers izide 15. maja 2020, spodaj pa si lahko ogledate prvi napovednik.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime