Dr Disrespect se zna kmalu vrniti streamanju

Nekaj časa nazaj smo pisali o precej velikemu škandalu, ki si ga je privoščil popularni Twitch streamer Dr Disrespect. Tip je namreč svoj prenos v živo odpeljal tudi na javno stranišče, kar je velika kršitev Twitch pravilnika in kot rezultat tega, je bil njegov Twitch račun ukinjen.

Zaenkrat še vedno ne vemo, kdaj se bo popularni brkatež vrnil na sceno. Na Twitterju je 13. junija objavil smešen posnetek, ki prikaže njegovo sprehajanje skozi E3 publiko, tam pa so ga obiskovalci prosili za slikanje, na njihove zahteve pa je imel Doktor precej zanimive in smešne odzive.

Včeraj pa je na svojemu Twitterju pokazal zanimivo sliko, ki kaže njegov novi streaming studio. Ta naj bi bil še v izdelavi, Dr Disrespect pa pravi, da je v ta projekt zlil milijone. Pozornim ne bo ušel tudi zanimiv znak na desni strani pred stranišči, na kateremu piše: “Od te točke dalje ni dovoljeno slikanje ali pa snemanje.”

Doktor očitno še ni izgubil smisla za humor in glede na obnavljanje njegovega streaming studia, se zna kmalu vrniti na sceno. Twitch “bani” znajo trajati tudi 30 dni in če vzamemo to dejstvo v zakup, bomo popularnega streamerja gledali na Twitchu od 12. julija dalje.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime