Pero Martić bo jutri izvedel svoj prvi dobrodelni stream!

Pero Martić je v Sloveniji znano ime, ki ga pozna tako običajni obiskovalci YouTuba kot tudi igričarji. Šaljivec skupaj s svojo zvesto ekipo Trollgang razgibava slovensko PUBG sceno in Pero si je skozi leto pridobil širok krog oboževalcev.

Tako se je odločil za hvalevredno dejanje, kjer se je združil s podjetjem T2 in skupaj sta ustvarila akcijo Pero Martić ❤ življenje.

Gre za dobrodelni, kar 12-urni prenos v živo, v kateremu bo Pero na svoj običajni način zabaval svoje gledalce ter nabiral donacije. Vsi zbrani prispevki bodo romali ljubljanskim reševalcem, ki so zaradi nesreče v začetku junija ostali brez enega reševalnega motorja. Tako imajo trenutno na voljo samo dva, zbrana sredstva pa bodo omogočila nabavo tretjega dvokolesnika.

Prenos v živo bo zelo razgiban. Pri igranju se mu bodo pridružile nekatere druge slavne osebnosti, v prostorih T2 Café pa bo na druženje povabil svoje največje oboževalce. Organizatorji so pripravili tudi sobo za LAN zabavo, Pero pa bo preko svojega Instagram profila povabil 8 udeležencev. Poleg tega jih bo na lokaciji čakala še ena soba, kjer se bodo nahajale konzole PlayStation 4, biljard in namizni nogomet.

Vse gledalce čakajo tudi bogate nagrade. Akciji se je pridružilo podjetje UVI Chair in tisti gledalec, ki bo prispeval največ cekinov, bo nagrajen z UVI Chair stolom po izbiri! Tako lahko že sedaj pripravite svoje šparovčke, njihovo ponudbo stol pa si lahko ogledate na njihovi uradni strani.

Dva PUBG igralca, ki bosta sodelovala na njegovemu turnirju in se bosta odrezala najbolje, pa bosta prejela pametni telefon Huawei P30 Lite.

Tosortne akcije pri ekipi Hop.si vedno podpiramo, zato upamo, da se bo prenosa udeležilo čimveč ljudi. Stream štarta jutri, 4. julija ob 10.00, končal pa se bo ob 22.00, spremljate pa ga lahko na sledeči povezavi.

Več informacij si lahko preberete na uradni strani, dobrodelno akcijo pa lahko začnete že sedaj, saj gre pri nakupu vsakega uradnega izdelka 2 € v nabrani izkupiček akcije Pero Martić ❤ življenje.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime