The Witcher serija dobila glavni napovednik ter potrjen datum izida

Pa smo ga dobili! No, v bistvu smo dobili dve stvari.

Ustvarjalci serije The Witcher so že včeraj napovedali, da bomo danes končno dobili nov napovednik in potihem smo upali, da bodo zraven končno primaknili tudi datum izida ter da bomo serijo lahko že letos gledali na naših televizijskih zaslonih.

To se je pred kratkim tudi zgodilo in pred nami je povsem frišen napovednik in treba je reči, da me je zadeva precej bolj prepričala kot tisti prvi dražilnik.

Na produkciji Netflix ni šparal. Vizualni efekti so fantastični in zadeva bo za ogled prava poslastica. Kot lahko na hitro razberemo iz videa, nas čaka vsaj ena večja epska bitka, Henry Cavill pa je v vlogi Geralta precej prepričljiv. Izvajanje njegovih mečevalskih piruet celo malo spomni na igro, čeprav je jasno, da bo serija narejena po knjižni predlogi in ne po igrah. Morda ravno zato v oči bode Witcher medaljon, ki je tokrat samo ploščat, namesto tiste različice, ki smo je vajeni iz naslovov razvijalca CDPR.

Dobra novica je tudi, da smo končno dobili tudi uradno potrditev datuma izida. Govorice so držale in prvo sezono bomo lahko na Netflixu gledali že 20. decembra.

Dovolj besed, spodaj je napovednik, ki si ga boste zagotovo želeli ogledati večkrat.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime