Modifikacija prenese Vice City v pogon GTA 5

Na GTA Vice City imam tople spomine in dolgo časa se nisem mogel odločiti, ali mi je morda GTA, ovit v roza barve osemdesetih morda ljubši od San Andreasa. Ta odgovor mi je ostal neznanka do danes, žal pa si v 2020 ob vsej poplavi naslovov niti približno ne morem vzeti časa za 18 let staro igro.

Če ste morda podobni meni, vas zna zanimati modifikacija Vice Cry Remastered. Ta mapo iz Vice City igre prenese v pogon GTA 5. To pomeni, da bo Miami obarvan v veliko bolj napredne teksture, prisotni pa bo napreden sistem fizike in animacij.

Razvijalec je izdal prvi napovednik, ta pa prikaže nekaj originalnih scen iz Vice Citya. To je malce nepošteno, saj Vice Cry ne bo popolna predelava igre tako da se lahko poslovite od originalnih misij in vmesnih sekvenc. To bi bil po vsej verjetnosti prevelik podvig, bo pa prisotnih nekaj stranskih nalogic, tako da se ne boste samo prevažali skozi mapo.

Avtor je uvozil tudi glavni karakter, ki je v izvirniku slišal na ime Tommy Vercetti ter tudi njegove spremljevalce, žal pa ti boleče izstopajo iz okolice, saj grafično niso bili deležni nadgradnje.

Če vas vseeno zanima obujanje spominov v prenovljeni podobi obiščite sledečo povezavo in se vrnite v leto 2002.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime