V Apex Legends padel čuden meteorit, ki bi znal napovedati četrto sezono

Igralci Apex Legendsa so v zadnjih časih opazili nekaj zanimivih dogajanj v mestecu Capitol City. Reddit uporabnik TTeeckCorba je namreč med povsem vsakdanjim igranjem nenadoma opazil blisk, nato pa je v stran zgradbe priletel meteorit.

Not sure what this is but I found a meteor from r/apexlegends

O podobnemu dogajanju so nato začeli poročati tudi drugi igralci, a nihče od njih ni posnel tega fenomena. Veliko jih je nato začelo ugibati, ali gre samo za kakšnega hrošča, saj podobne projektile spusti ultimativna sposobnost Gibraltarja. Apex Legends zadnje čase obkroža nenavadno veliko hroščev, tako da bi bilo možno, da je eden teh izstrelkov zaradi napake kode priletel v zgradbo.

A spet se nekateri ne strinjajo s to teorijo, saj manjka značilen zvok, ki se pripeti, ko nekdo sproži to ultimativno sposobnost.

Zato so se začela namigovanja, da je morda začel razvijalec Respawn igralce dražiti s prihajajočo četrto sezono. To bi bilo celo logično, saj se tretja počasi izteka in četrta sezona naj bi svoje življenje začela 4. februarja, kar je točno eno leto po temu, odkar je Apex Legends glasno prispel na battle royale bojišče.

Meteor morda nakazuje na spremembo mape, kot se je to zgodilo v primeru Fortnita, ko je goreči kamen uničil Dusty Depot lokacijo.

Meteor gor ali dol, nova sezona se vsekakor približuje in zanimivo bo videti, kaj točno nam je v 2020 pripravil Respawn. Na sredini decembra je bila razkrita nova legenda Revenant in tega bomo zagotovo videli v novi sezoni.

Poelg tega se lahko veselimo novih orožij in druge dodatne opreme. Budni pregledovalci datotek so odkrili orožji Volt SMG in CAR SMG, obe pa prihajata iz Titanfall iger.

Respawn zna goreči izstrelek pripisati samo hrošču, a njihova tišina nam zna po drugi strani povedati marsikaj. V vsakemu primeru na nova dogajanja ne bomo več čakali dolgo.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime