Wasteland 3 prikazal skoraj uro igralnega posnetka

Wasteland 3 nas je presneto dobro razdražil s tistim prvim napovednikom. Kako nas tudi ne bi: predhodnik je sicer imel svoje napake, a razvijalec inXile Entertainment je v špil zapekel zanimivo štorijo ter spodoben potezni boj. Ta je morda zaostajal za tistim iz Divinity: Original Sin vendar sem še vedno ob bojevanju užival.

Trojka naj bi popravila vse napake drugega dela, k temu pa bo dodala cel kup novosti.

Med njimi izstopa grafična podoba, ki je to pot močno izboljšana, k temu pa lahko prištejete tudi bolj napredne animacije. Razvijalec obljublja globoko zgodbo, ki bo vsebovala polno preobratov, čakajo pa nas tudi težke moralne odločitve. Potezni boj ostaja, le da bo tokrat še bolj nadgrajen, sestavili pa bomo lahko ekipo iz šestih Rangerjev. Nova je možnost sodelovalnega igranja in tako se bomo lahko skozi celotno pustolovščino podali s še enim igralcem.

Mimogrede, tokrat bomo imeli na voljo tudi vozilo Kodiak, katerega bomo lahko nadgrajevali in ta železna pošast nam bo lahko pomagala tudi v boju.

Wasteland 3 izide 19. maja, razvijalec pa je pred kratkim pokazal skoraj uro dolg igralni posnetek. Ta se dogaja na začetku igre, med drugim pa lahko vidimo razširjene opcije oblikovanja svojega junaka ter tudi nekaj bojevanja.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime