Protestniki proti koronavirusu po celem svetu razbijajo svoje televizorje

Protesti po celem svetu iz dneva v dan naraščajo in včasih je že malce težko razločiti, proti čemu točno ljudje protestirajo. Trenutno sta vroči dve temi: 5G tehnologija ter seveda koronavirus, ki sta velikokrat med sabo tudi povezani.

O 5G traparijah smo se že pozabavali o našem članku in že takrat smo napovedali, da bo ta norija kmalu postala veliko bolj resna, saj teoretiki zarot ne verjamejo nikomur. To so ekstremno nezaupljive osebe, ki so imele prej vsaj službe, ki so jih lahko zamotile od trapastega početja. Karantena jih je ujela v brezdelju in ni jim preostalo drugega kot pa organiziranje protestov.

Včasih se teoretiki zarot ne morejo zmeniti, proti čemu točno protestirajo, zato se na kup zberejo protestniki iz vseh vetrov. Kakšno je stanje v Ameriki odlično predstavi eden mojih najljubših YouTube kanalov All Gas No Brake, ki si ga lahko ogledate spodaj.

Po novem se je razširil tudi trend protestiranja iz varnega zavetja svojega doma. Na YouTubu se je pojavilo več posnetkov protestnikov, ki imajo dovolj laži medijev glede koronavirusa. No, nekateri imajo dovolj vpliva prostozidarjev, ki je popularna organizacija pri vsaki teoriji zarote, čeprav ni točno jasno, kako je povezavi s koronavirusom.

A to niti ni pomembno, saj imajo ljudje dovolj pranja možganov! Zato so se spravili na nič hudega slutečo domačo elektroniko, ki jo sestavljajo televizorji in telefoni. Zapela so kladiva in opeke v rokah jeznih ljudi, ki imajo dovolj tega, da morajo trpeti doma na kavču pred televizorjem. Da bi to verjetno vseeno počeli, pa čeprav ne bi zunaj razhajala sodobna kuga, v njihovih možganih nima veze.

Nekateri pred razbijanjem izustijo kakšno pametno pripombo tipa: “Ne bomo več poslušali laži iz strani ‘tell a visiona’!” Štekate? Ker televizor nam pove oz. ukazuje, kaj moramo narediti in njegov namen je skrit v samem imenu! Genialno!

Zanimivo pri teh amaterskih razbijačih je to, kako so dejansko današnje naprave in zasloni odporni proti udarcem. Prav zabavno je videti, kako Karen s kladivom za piščanca na vso silo tolče po ekranu, pa se temu komaj kaj pozna. Osebno moj najljubši protestnik je tip, ki razbije monitor in sekundo za tem iz žepa potegne telefon. Ali pa pogumnež pri 2:28, ki se ni upal razbiti televizorja, ampak je raje samo predvajal tale video, ki ga učinek razbitega ekrana.

Večina teh ljudi je Avstralcev, tako da vsaj enkrat Američani niso v ospredju, za kar si vsekakor zaslužijo čestitke. Kakor pa napreduje paranoja v Sloveniji, verjetno ni več daleč dan, ko se bodo pojavili tudi razbiti slovenski televizorji.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime