Na Nintendu Switch lahko sedaj igrate XCOM 2 Collection in zbirki iger Bioshock ter Borderlands

Ena od glavnih prednosti konzole Nintendo Switch je to, da lahko igramo veliko iger, ki bi jih običajno morali nadzorovati pred TV-jem ali monitorjem, udobno zleknjeni v svoji postelji ali pa, v tistih nujnih primerih, tudi na WC-ju in celo dopustu. Switch je v zadnjih letih zabeležil en kup predelav in čeprav zaradi bolj šibke strojne opreme, ne nosijo vse prelestne podobe originala, so predelave običajno dovolj dobro optimizirane, da jih je užitek igrati tudi v ročnem načinu.

Založnik 2K je včeraj na konzolo poslal tri večje zbirke iger, ki jih do sedaj ta konzola še ni ponujala.

XCOM 2 Collection je odlična potezna strategija, kjer treniramo vojščake v boju proti zli vesoljski zavojevalni sili. Collection v sebi vsebuje osnovno igro ter 4 DLC-je Resistance Warrior Pack, Anarchy’s Children, Alien Hunters in Shen’s Last Gift, vključena pa je tudi večja razširitev War of the Chosen, ki povsem spremeni osnovno kampanjo.

BioShock: The Collection je morda malce čudna izbira za prenosno konzolo, saj je trojica iger v paketu osredotočena na imerzijo raziskovanja podvodnega in nebesnega mesta, kar bolj paše na večje zaslone z boljšo grafično podobo. Vendar je dobra novica, da v paketu dobimo vse tri igre: BioShock, BioShock 2 in BioShock Infinite, vse pa držijo tudi vse do sedaj izdane dodatke. Veliko ljudi sploh ne ve, da ima BioShock 2 odličen DLC imenovam Minerva’s Den, trojka pa drži ogromno razširitev Burial At Sea, ki poveže dogajanje tretjega dela s tistim iz predhodnikov.

Za konec je tu še Borderlands Legendary Collection, ki na konzolo pripelje veliko akcije in veliko nabiranja opreme in orožij. Kolekcija v sebi drži Borderlands: Game of the Year Edition, Borderlands 2 in Borderlands: The Pre-Sequel. Žal boste zaman iskali tretji del, saj ta še vedno dobiva novo vsebino in ga cenovno ne bi bilo smiselno vključiti v to ponudbo.

Ko smo že pri ceni, vsaka od teh zbirk vas bo obrala za 49,99 €, za igranje pa so na voljo že zdaj v vaši Nintendo trgovini.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime