Damian Lillard bo krasil letošnjo naslovnico igre NBA 2K21

Če kaj spremljate športne igre, potem veste, da je izbira športnika za naslovnico športnih iger precej velika zadeva. Vsako leto dobimo novega predstavnika in tako FIFA kot serija NBA 2K v to izbiro vložijo veliko razmisleka. Športnik, ki je izbran za naslovnico mora namreč biti nekdo, ki se je v pretekli sezoni še posebej dokazal in je trenutno na višku popularnosti.

Lani sta se na naslovnicah pojavila košarkarja Anthony Davis in Dwyane Wade. Davis je krasil običajno različico igre, Wade pa se je pojavil na Legend različici. Izbira teh dveh ni bila težka, saj je Davis prvič nastopil v barvah moštva Los Angeles Lakers, Wade pa se je upokojil.

Založnik 2K je včeraj uradno najavil, da bo letošnjo naslovnico igre NBA 2K21 krasil Damian Lillard in ta bo postal prvi pripadnik moštva Portland Trailblazers, ki se bo pojavil na naslovnici igre serije 2K.

Lillard je leta 2013 prejel nagrado Novinca leta, kar 5x pa se je pojavil v All Star izboru. Lillard je povedal, da je velik navdušenec nad igrami 2K in da je zanj to posebna čast.

Založnik bo v prihajajočih dneh razkril še dve naslovnici. Eden od košarkarjev bo zasedal Legends verzijo igre in močno bi bili presenečeni, če to letos ne bi bil tragično preminuli Kobe Bryant. Še enega atleta bodo nalepili na sprednjo stran različice za konzoli PlayStation 5 in Xbox Series X in glede na to, da je prvi napovednik v ospredje postavil košarkarja Ziona Williamsona, bo verjetno ta čast pripadla ravno njemu.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime