72. nominacije za nagrado Emmy so ena najbolj cringe stvari letošnjega leta

Koronavirus kriza v ZDA počasi uhaja izpod kontrole, kar je posledično odpovedalo cel kup večjih dogodkov in prireditev. Septembra nas čaka podelitev nagrad Emmy, ki jo bo vodil Jimmy Kimmel in organizatorji so se odločili nominacije objaviti kar preko spleta.

Rezultat njihovega dela lahko vidite spodaj in celotna zadeva je preprosto nerodna. Nekaterih zadev preprosto ne moreš prenesti v digitalni format. Xbox in PlayStation konference so denimo nekaj povsem drugega, saj tam kažeš napovednike in tista ura hitro mine. Ko pa na oder postaviš igralko Leslie Jones, ki ne samo, da ni smešna, ampak izjemno glasna, in to brez kakega posebnega razloga, dobiš spodnjo cringe poslastico.

Kot vidite, bi bilo bolje, da bi celotno zadevo preprosto preklicali. Enako slabo se je odrezal tudi Comic-Con, za katerega ogromno ljudi sploh ni vedelo, da bo izveden v digitalni obliki in je h gledanju privlekel samo okoli 15.000 istočasnih gledalcev.

Letošnje Emmy nominacije je prevzel Netflix, saj so njegovi izdelki prejeli kar 160 nominacij, na drugem mestu pa je HBO, ki lahko potencialno prejme 107 nagrad. Vendar pa ima HBO v pesti serijo Watchmen, ki je prejela kar 26 nominacij in glede na trenutno stanje po svetu, veliko poznavalcev predvideva, da bo Watchmen letos pometel s konkurenco. 20 nominacij je prejela serija The Marvelous Mrs. Maisel, ki se med drugim poteguje za najboljšo komedijo.

Letos bo na voljo več kot 100 različnih kategorij, kar je po mojem mnenju absolutno preveč in nikomur se ne bo dalo gledati in ugibati kdo bo zmagal v kategoriji kot je “Outstanding Picture Editing for an Unstructured Reality Program”. Poln seznam nominirancev si lahko ogledate na naslednji povezavi, podelitev pa se bo odvila 20. septembra.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime