Bizarni Monster Hunter film dobil prvi napovednik

Igralka Milla Jovovich je imela bogato kariero, a osebno sem jo lahko prenašal samo v prvem Resident Evil filmu ter v Petem Elementu. Vsi ostali Resident Evil filmi so bili zanič in res me čudi, da smo sploh dobili toliko filmov te franšize, saj je njihova kakovost neprestano šla navzdol. Kako to da niso niti zamenjali glavne vloge in tako popolnoma spremenili štorijo? Odgovor je preprost: filmi so vseeno prinašali denar, za njihovo režijo pa je skrbel Paul W.S. Anderson, ki je Millin mož.

Dvojcu je bila Resident Evil franšiza končno vzeta, a očitno sta ostala dobra prijatelja s Capcomom, saj jima je založnik ponudil novo licenco. Tokrat je to serija Monster Hunter, ki je slavna po temu, da našega karakterja oblečemo v čim bolj debel oklep in se s hladnimi orožji zapodimo v klanje velikih pošasti, ki velikokrat spomnijo na dinozavre.

Zakaj nam film kaže ameriške vojake, ki se v puščavi borijo z nekim velikim, rogastim demonom iz Diablo iger, lahko te dni samo ugibamo. A zgodba pravi, da se je četa vojakov, med katerimi najdemo igralce kot so Milla Jovovich, Tony Jaa in Rob Perlman, zaradi nekih čudnih razlogov znajdejo sredi puščave, v kateri naletijo na ogromne pošasti.

Čaka nas očitno veliko streljanja in če morda dobimo nekaj, kar vsaj malo spominja na Starship Trooperje, potem morda zadeva ne bo povsem zanič.

Monster Hunter izide enkrat v 2021.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime